Rommen B satte på turboen i 10 minutter

Postet av Frank Eilert Fossum den 6. Mai 2017


Furuset 2 ønskes velkommen til Rommensletta


Får jeg presentere en Rommen-legende, Ferhat Erman. Er det noen som vet hvor mange kamper han har spilt for klubben?


Kampen mot Furuset åpnet jevnt – og litt slapt. Rommen satte riktignok en ball i mål etter drøye 10 minutter, men avblåst for offside. Kort etter var det Furuset som satte inn 0–1. Nå fikk de gjøre som de ville – og det var å sette inn enda et mål: 0–2 etter corner. Da var det gått 19 minutter. Noen – eller kollektivet – hadde funnet bryteren til turboen!


Rommen er frampå, og Thomas fortviler fordi han ikke fikk ballen


Isteden er det Furuset som setter inn 0–1 . . .


. . . og 0–2


Først blir Rommen snytt for et frispark på Furusets sekstenmeter, men så kommer et stjerneangrep som Øzgur avslutter med å sette inn 1–2. 2 minutter etter får Thomas en klassepasning, den åpner forsvaret, Uman får ballen og sikrer balanse i regnskapet: 2–2. I samme minutt leverer Dennis et kjempeinnlegg som Joa ekspederer i mål. Og vips er Rommen i ledelse med 3–2. Noen få strakser etter er Joa igjen innblandet. Han leverer en flott løpeball til Thomas som scorer Rommens fjerde mål på 10 minutter!


Øzgur har begynt opphentingen . . .


. . . og Thomas runder keeperen på sin vei til å avslutte timinutterskalaset med Rommens fjerde mål . . .


. . . og det gir grunn til publikumsapplaus. Fotografen var for sen til å få med seg de elleville scenene i sekundene etter scoringen


Resten av omgangen roet det seg, bortsett fra noen kontroverser med påfølgende møtevirksomhet helt mot slutten av omgangen.

Annen omgang inneholdt litt ymse av angrep med og uten skudd, litt dårlig spill og et mål til hver av lagene. Dermed endte det 5–3 og ytterligere 3 poeng på Rommens konto.

Sjekk Rommen SK fan-page for et grundigere referat og stemningsrapport.Espen måtte steppe inn på keeperplassen. Han gjorde ikke bort seg, til det har han altfor mye rutineEspen gjorde også en aktiv inngripen da det ble litt klabb og babb med påfølgende møtevirksomhet ute ved cornerflaggetBortsett fra litt duellering . . .. . . og noen hallingkast skjedde det ikke så mye i annen omgangVi fikk oppleve noen få magiske minutter i løpet av kampen, men det var faktisk mange enkeltprestasjoner og samspill som fikk fansen på sidelinja til å glede seg. Og deres jubel og support takket Rommenspillerne hjertelig for


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline