Rommen A tok med alle 3 poengene fra Oppsal

Postet av Frank Eilert Fossum den 8. Mai 2017

Rommen ble ønsket velkommen av Oppsal 2 i fint søndagsvær


Som vanlig er, før spillerne blir ordentlig varme (eventuelt slitne), var åpningen på kampen jevn. Rommen hadde et skudd i nettveggen etter 5 minutter. Og litt senere prøvde de med et brassespark, men det var ikke helt vellykket, og ga Oppsal en kontringsmulighet som de ikke fikk noe ut av. Etter omtrent 25 minutter fikk Oppsal en corner som resulterte i et par skudd etter returer fra feltet, men ikke noe tellende resultat.

Etter en halv times tid ble Yazz felt. Han måtte dessverre gå ut. Det ble noen minutters stopp. Det endret litt på kampen. Rommen spilte seg til noen flere muligheter, og hadde et lite overtak i spillet. Men i det 40. minutt hadde Rommen en stygg feilpasning på midtbanen, som vi heldigvis slapp billig unna. Det svingte litt i omgangens siste 5 minutter, men hovedinntrykket av første omgang var at en nøytral tilskuer ville gjespet.


Det ble noen hete omfavnelser i begynnelsen av kampenEtter kort tid hadde Rommen et skudd i nettveggenOppsal fikk Arslan til å prøve seg som sprellemann . . .. . . og deretter var det Oppsals keeper som fikk prøve sine kunsterOppsal får ryddet unna i det overbefolkede kaoset rundt 16-meteren


Annen omgang ble mer av det samme som i første omgang. Forskjellen var at det ble tellende resultat. Rommen fikk straffespark etter nær et kvarters spill. Det satte Thanu greit i mål. Helt i slutten av omgangen scoret Oppsal, men det ble annullert for offside. Dermed kunne Rommen ta med seg 3 poeng hjem til Stovner. Og det smakte godt.Dommeren er ikke i tvil om straffesparketSupporterne følger spent med, men behøvde ikke å bekymre seg . . .. . . for den setter Thanu sikkert i målRommen mot nye høyder?


Har det skjedd noen utvikling med Rommens A-lag i løpet av de 4 første seriekampene? Dagens kamp gikk i såpass lavt tempo at spillet ble forutsigbart og dermed lite farlig. Håpet er at det er et tegn på at formasjonen og samspillet tar form og at kontrollen man da får gjør at tempoet kan senkes. Men for at spillet skal bli farlig kreves bedre presisjon og raskere spill av ball. Rommen ble avblåst en rekke ganger for offside. Det kan umiddelbart synes negativt, men er egentlig et godt offensivt tegn – hvis presisjonen på timingen og pasningen blir mer nøyaktig.

Det er ikke fritt for at vi gleder oss til fortsettelsen!Det var blide og fornøyde spillere som kom og hilste på, og takket supporterne for støtten etter at de 3 poengene var sikretPå tribunene var man også fornøyd med poengene, og ser lyst på de kommende kampene

Ikke glem å sjekke Rommen SK fan-page for referat!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline