Rommens J16 viste styrke

Postet av Frank Eilert Fossum den 2. Jun 2017

Bjørndals jenter kan atter ønskes velkommen til Rommensletta


Rommens J16 fikk en tøff start på årets serie. De møtte Langhus borte og måtte reise hjem med tunge 6–1 i sekken. Heldigvis rettet det seg fort. Allerede i neste kamp, mot Grüner på Rommensletta vant de 3–1. Deretter dro de til Ekeberg for å møte Sterling. Der vant de med det litt absurde resultatet 15–0!

Bjørndal fikk en enda tøffere start enn Rommen. De møtte suveren Bækkelaget først, og tapte 8–0. Deretter ble det tap 7–2 for Driv, før de slo tilbake med 3–2 over Haugerud.

I dagens kamp var det Bjørndal som var mest våkne fra start av. Allerede etter 3 minutter fikk de en dobbeltsjanse, og ballen trillet greit inn til 0–1. Men nå fikk Rommenjentene opp øya og spilte seg inn i kampen. 3 minutter etter Bjørndals mål spilte de seg til en corner og satte inn utligningen.


Straks etter avspark er Rommen på en liten tur til Bjørndals forsvarsfelt


Det er Bjørndal som åpnet aller best og satt inn 0–1


Rommen utlignet til 1–1 . . .


. . . og da blir vi så glade


Spillet ble bedre, og etter 10 minutter hadde de godt trykk på Bjørndals forsvarsområde og økte til 2–1. Noen minutter senere gjorde Bjørndal et flott gjennomløp som endte i en resultatløs corner. 20 minutter var passert da Rommen igjen gjorde et godt angrep og kunne sette inn 3–1.

Bjørndal er fortsatt med for fullt og angriper. Keeper redder. Men hun har nok å gjøre for Bjørndal setter henne på ytterligere en prøve. Hun tar den og. Angrepene går fram og tilbake, og da omgangen nærmer seg slutten øker Rommen til 4–1.


Det var mange jevne, harde dueller i kampen . . .


. . .


Hamna banker inn 3–1


Bjørndal på en av sine farlige visitter


2. omgang startet med skiftende angrep. Etter 10 minutter er Rommen litt uoppmerksomme i forsvar og Bjørndal setter inn sitt andre mål. Og som i 1. omgang skjerper Rommen seg og setter inn to mål i løpet av noen få minutter. Nå er jentene i gang med et spill vi gjerne ser mer. De står i formasjon, spiller ballen til hverandre. Det hele topper seg med at de setter inn 7–2. Rommen får også en resultatløs corner, mens Bjørndal har et greit angrep som avsluttes med et skudd over.


Her ser det ut som om jentene samarbeider om å få til en Linedance, men det er ikke helt synkrontDette trinnet er derimot rett, og helt på linja


Noe av det siste som skjer i kampen er at Rommen får et par cornere. Her demonstreres det korrekt plassering av ståbeinet . . .


. . . men det hjalp ikke. Corneren ble resultatløs


Rommen vinner fortjent og viser at de har tatt mange store steg siden de spilte sin aller første seriekamp 21. april 2015 mot nettopp Bjørndal og tapte 8–3! Den sesongen endte Rommen sist på tabellen med 2 poeng etter 13 kamper. Nå er de med å kjempe om topplasseringen. Neste kamp blir viktig, da møter de avdelingsleder Bækkelaget på Ekeberg kunstgress 2 9er/7er B. Det er fredag 9. juni kl. 20.15.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline