Rommen mot Grei i tett og vått nabooppgjør

Postet av Frank Eilert Fossum den 14. Jun 2017

Det ble en sabla våt kamp, men naturens luner var en fin ramme


Supersupporterne lar ikke litt vann hindre den gode stemningen


Vi forventet oss en jevn kamp. Grei har hatt en solid sesong uten tap i serien. Rommen har vært litt mer ujevn, men har tatt noen gode steg i løpet av våren, og har utvilsomt et godt mannskap. Vi venter på at det skal slå ordentlig til. Laget hadde 4 seire og 4 tap før oppgjøret med Grei.

Kampen ble så spennende og jevn som ventet. Men den manglet noe for å bli riktig morsom. Det ble for kontrollert og for lite kreativt. Det ble mye kjemping, til tider litt høy temperatur, uten å bli stygg, altså slik som gode naboer skal slåss!

Referatet kan du lese på Rommen SK fan-page, og så kan du se på noen bilder nedenfor.Keeperen Kamil Rylka fikk sin første kamp i Rommendrakta og fikk hendene fulle fra startHan gjorde et stødig inntrykk, og hadde en stemmeprakt som vi ikke har hørt i klubben siden Harald Tetzlaffs dager. Det lover godt. Men her er han en brøkdel av et sekund for sent ute, og til dunder og brak fra Tor med Hammeren går Grei opp i ledelsen 0–1Det ble mye fram og tilbake i spillet, og her har Rommen spilt seg til en corner som de ikke fikk noe ut avDommeren har innkalt til møte. Hun er faglig sterk, og jeg kunne ikke se at hun gjorde noen vesentlige feil i kampen. Men hun var altfor villig til å la spillerne få komme til orde om hennes avgjørelser. Hun må være mindre «snill» og avfeie protestene. Resultatet ble at det ble delt ut mye kort, og det ble unødvendig lange avbrytelser i spilletDet ble mye kjemping om ballen, men lite forløsende spill . . .. . . og med den spillestilen ble det delt ut noen kortRommens spillere måtte vise fram spensten sin i forsvaret av måletRegnværet skapte vanskelige arbeidsforhold. Sannsynligvis er ringene i vannet fiskevákRommen prøver seg, men uten hell. Lagene var godt organisert, og det ble egentlig få ordentlig farlige situasjonerDe harde duellene på midten fortsatte. Arbeidsinnsatsen var godGrei hadde gått opp til 0–2. Så knappet Rommen innpå med 1–2. Det er fortsatt håp om at vi kan greie uavgjort, men tida begynner å bli knapp, og Kjell Sverre pusher på . . .. . . og det er nære på . . .. . . men supporterne til Rommen må gå litt skuffet og litt våte hjem. Flere smil var det å se hos den forholdsvis store flokken til Grei etter en litt heldig seier.


Etter at Holmlia overraskende tapte for Lyn 2 er Grei alene på topp i avdelingen, 3 poeng foran Holmlia. Rommen ligger plasseringsmessig litt nede på lista med en 8. plass. Men avdelingen er utrolig jevn. I neste kamp skal Rommen møte Bærum 2. Den kampen bør vi vinne både for å holde følge med teten og for å holde Bærum 2 bak oss. Kampen skal spilles søndag 18. juni kl. 16.00 på Sandvika Stadion.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline