Fra full kontroll til full kollaps!

Postet av Frank Eilert Fossum den 17. Sep 2017

Kaptein Thanu ønsker Asker velkommen til kamp på Rommensletta


Supersupporterne sviktet til dagens kamp. Men disse kara var entusiastiske og superoptimistiske erstattere


Asker sparker kampen igang

Rommen hadde en litt annerledes startelver en vi har sett i det siste. Og i motsetning til hvordan fotballkamper vanligvis starter med litt nølende føling på hverandre, åpnet Rommen friskt mot et ungt Askerlag. Den første corneren kom etter fire minutter. Det ble flere innkast og ytterligere en corner. Asker var knapt over midtlinja. Etter et drøyt kvarter ble Asker sterkt presset i eget forsvar, og Jonas satte inn 1–0.

Etter målet har Asker en periode hvor de spiller seg til noen frispark inne på Rommens halvdel. Kamil får vist seg fram med en god redning. Og det blir aldri farlig. Rommen har full kontroll. De siste 10 minuttene har Rommen corner og gode skudd mot mål. Det topper seg etter 45 minutter med et langt innkast fra Moha inn i forsvarfeltet. Jonas setter inn 2–0.


Rommen presser fra start

Det ble noen harde dueller

Jonas setter inn 1–0

Asker kom omsider over midtstreken og et godt skudd gikk rett på utsiden av krysset

Forsvaret med Kasper i spissen ryddet opp i Askers forsøk

Et langt innkast fra Moha havner først på Alis hode før Jonas setter inn 2–0

Tung vei for å ta ballen ut av mål

Annen omgang åpnet med et godt angrep fra Rommen, som er nære på å sette nok et mål. Men det viser seg at Asker har fornyet seg i pausen. Før det har gått 10 minutter har de hatt to kanonfrispark like utenfor. De har ytterligere et par sjanser. Heldigvis rydder Kasper opp i stor stil. Men etter 15 minutter får Asker et stjernetreff og det står 2–1. Rett etter setter de ballen like utenfor. Og da Kajan spilles fri og plasserer ballen sikkert fra skrått hold til 3–1, synes faren over. Men det er den ikke. Asker får straffespark som settes sikkert til 3–2. Kajan drar på farten igjen og finter ut Askers forsvar, men greier dessverre ikke å forhindre at ballen glir såvidt over dørlinja. Asker går i angrep fra utspillet og utligner til 3–3. Ca. 10 minutter før ordinær slutt får Asker frispark fra drøyt 20 meter. Kamil er på, men ballen går inn til 3–4.

Nå blir Rommens spill frenetisk. Det blir kjempet og presset, men gutta har ikke kontroll over handlingene. Det koker i hodene. Og det hele ender med en unødvendig seier til Asker.

Rommens gevinst i denne kampen må være kunnskapen om hvordan ellers gode fotballspillere ikke skal oppføre seg når det butter litt imot.

Forhåpentligvis er laget i god balanse igjen når de søndag 17. september, kl. 15.00 møter Skeid 2 på Nordre Åsen til en viktig seriekamp.


Askers første mål sitter i nota

Asker er klar for å sette sitt andre mål, nå på straffespark

Asker har gått opp i ledelsen, og Rommen presser frenetisk for å ta igjen

Det koker, og vi pådrar oss et rødt kort

Rommens aller siste sjanse gir ikke uttelling


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline