Tett mellom Romsås og Rommen

Postet av Frank Eilert Fossum den 11. Okt 2017

Romsås ønsket velkommen til sesongens siste seriekamp under flotte værforhold . . .


Selv om høstsola var litt lav


Nabooppgjør har en tendens til å bli litt harde og uryddige. Og den lille banen på Bjøråsen gjør at det blir ekstra kort avstand mellom spillere med kort lunte. De går tett og gnager på hverandre.

Det hele åpnet i nydelig vær med flott, men litt sjenerende lav høstsol. Spillet var jevnt. Etter 6 minutter setter Rommen et skudd i stolpen. Bare minuttet etter spiller Romsås seg fram til en corner. Og da kvarteret nærmer seg setter Rommen ballen i  mål, men det blåses for offside. Det er i det hele tatt jevnt og uvisst.


Yazz var svært aktiv, høyt og lavt . . .


. . . det var også Kasper

Da det nærmet seg en halvtime var det tegn til at Rommen hadde et lite overtak i kampen. De fikk en corner, resultatløs. Selv om Rommen hadde litt bedre spill og tak om ballen bryter Romsås gjennom og får noen cornere og et innlegg/skudd som havner oppå tverrliggeren. Men det er Rommen som får tellende resultat i omgangens siste minutt når Yazz setter inn 0–1.


Vuk får tett oppvarting på kanten av Romsås sekstenmeter


Høy ball på vei . . .


. . . og det er nære på at den går inn i krysset


Og endelig, der fikk Yazz satt inn 0–1


Romsås startet annen omgang aggressivt. Det gikk bare et minutt før de utlignet med et kjempetreff. Spillet og tonen hardnet til. Rommen spilte best, og hadde ikke behov for å bli med på Romsås sitt tøffere spill. Men noen lot seg provosere og ble med på noe unødvendig tullball. Det ble en del møtevirksomhet med dommeren, og dermed bortkasta spilletid. Heldigvis kom spillet igang igjen. Luca hadde en kjempemulighet etter 25 minutter, men skuddet gikk over. Minuttet etter kom Ace mot spissen av sekstenmeteren og plasserte et skudd helt nede i hjørnet, og det sto 1–2 til Rommen. De fulgte opp med ytterligere en corner som ble resultatløs.


Det ble dessverre noen uheldige episoder, men dommeren fikk roet stemningen. Han var sparsom med kortene og greide seg med å dele ut to gule til hjemmelaget


Ace har satt inn 0–2

Drøyt 10 minutter før ordinær tids slutt spilte Rommen god fotball på små flater rundt Romsås sekstenmeter. Yazz fikk et flott gjennomspill og satte inn 1–3.

Romsås presset, men Rommens forsvar hold unna – nesten. Romsås fikk et straffespark, og gikk opp til 2–3, som ble sluttresultatet.


Kampen besto av mange dueller. Ace prøver å få med seg ballen fra en presset situasjon


Ibrahim var med i sin første A-kamp for Rommen på flere år. Utvilsomt et av de største talentene vi har hatt. Det er interessant å se hvilke nivå han er på nå. Han gjorde iallfall ikke bort seg i kampen mot Romsås


Tabellen viser at Romsås havnet under streken, mens Rommen sikret seg 6. plassen. Hvis vi ser bort fra annetlagene til Skeid og Bærum gir det oss en 4. plass, som kanskje er nok til at Rommen får spille kvalifisering til Norgesmesterskapet i 2018.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline