A-laget feiret sesongslutt

Postet av Frank Eilert Fossum den 23. Okt 2017

God stemning på A-lagets sesongavslutning på klubbhuset

Fotballsesongen 2017 er over. A-laget feiret med en sammenkomst på klubbhuset fredag 20. oktober. Det ble noen hyggelige og morsomme timer med god mat og drikke, og en spennende Quiz til avslutning. 

Hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold oppsummerte sesongen. A-laget kom på 6. plass i serien. Det samme som i 2016. Men han understreket at årets 4. divisjon var tøffere og lå på et høyere nivå på grunn av alle lagene som rykket ned etter omleggingen av seriesystemet. I tillegg var årets A-lag nykomponert med et betydelig innslag av juniorer, så han mente dette var en sterkere prestasjon.

Kjell Sverre tok for seg hver enkelt spiller og var veldig direkte med både ris og ros. Det kunne blitt litt kleint, men den drevne pedagogen kjente sitt publikum og fikk latteren fram. Vi tror også at hans presise beskrivelse av sterke og svake sider hos den enkelte, hadde så stor faglig tyngde at gutta oppfattet det som nyttig læring.

Generelt var Kjell Sverres oppfatning av spillergruppa at den er god – meget god. Han framhevet at det var flere av spillerne som kunne spilt på et betydelig høyere nivå, men med det sportslige opplegget i Rommen ville det være positivt for spillernes utvikling å være med videre i klubben.

Petter Halvorsen overtok pratinga og presenterte et fantastisk stykke arbeide: Hans statistikk for sesongen. Den dekket alt fra treningsoppmøte til antall frispark og kontringer i kamp for både Rommen og motstanderne (dog ikke treningsoppmøte for motstanderne). Dette må være et uvurderlig verktøy for trenerteamet.

Naturlig nok var det også Petter som holdt styr på hvem som skulle ha de forskjellige prisene som ble delt ut. Premieutdelingen var det en meget fornøyd klubbleder Espen Myrbakken som tok seg av.


Espen ønsket velkommen

Anette hadde laget mye god mat . . .

. . . som virkelig fortjente tommelen opp

Også Espen, Kjell Sverre og Petter forsynte seg godt

Vegard tok på strak arm på seg jobben med å takke for maten. Det gjorde han med bravur, kanskje ikke så vanskelig når maten var så god

De to trenerne fikk litt papirarbeide før skussmål og priser skulle deles ut

Kjell Sverre deler ut skussmål til en spent forsamling

Petter tok for seg den omfattende statistikken. I tillegg tok han for seg prisvinnerne og begrunnet hvorfor i de tilfellene skjønn skulle benyttes. Toppscorere og vinnere av røde/gule kort er greit å holde rede på

Årets toppscorer på trening: Jonas

Flest seire på trening: Tuan

Årets unge spiller: Yazdani

Årets mål: Ilias

Årets toppscorer: Vuk

Kasper tok med seg hele tre priser: Årets nykommer, Spillernes spiller og Årets spiller


Kvelden ble rundet av med en intens Quiz. Og det var ikke bare fotballspørsmål. Skolelærerne Kjell Sverre og Petter kunne ikke dy seg, men hadde lagt inn noen almenfaglige spørsmål. Som det framgår av nedenstående bilder krevde spørsmålene sterk konsentrasjon og ivrige drøftelser.


Det var en utrolig positiv gjeng med spillere å være sammen med. Vi gleder oss veldig til å følge deres  videre utvikling som fotballspillere, og hvordan trenerteamet får dem til å fungere sammen til beste for Rommens A-lag – og ikke minst som gode idoler for klubbens yngre spillere. Det er heller ikke til å underslå at gode sportslige resultater for A-laget øker interessen for Rommen SK både i nærmiljøet og i byen ellers.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline