På vei mot Ullevål – 1. etappe

Postet av Frank Eilert Fossum den 14. Mar 2018

Kenneth Olsrud Arvlund med et spektakulært bakovernikk til Sondre Olsen, som passes på av Amin Askar


Forrige gang Rommen spilte i Norgesmesterskapet (Cupen) var i 2007. I kvalifiseringen slo vi ut Frigg og Fossum. I 1. runde fikk vi besøk av Eidsvoll Turn. De aller fleste regnet med at det var over og ut for Rommen. Men «de aller fleste» fikk seg en overraskelse da Rommen sendte Eidsvoll Turn hjem med tap 1–0. I 2. runde kom Moss FK til Rommensletta. Da var Cup-eventyret over for Rommen. Det ble et klart 7–0-tap.

Cupmesterskapet er stort i Norge. For de små lagene er det gjevt å kvalifisere seg. Er de heldige og blir satt opp mot noen av de store publikumsmagnetene, kan det bli litt penger i kassa.

Rommen møter i 1. kvalifiseringsrunde Lokomotiv Oslo. Et godt lag som spiller i Norsk Tipping-ligaen.


Vi bygger opp stemningen litt mot helga, og viser noen bilder fra kampen 13. juni 2007 mot Moss.


Rommens A-lag og Rommens ballgutter kunne ønske Moss velkommen i et nydelig vær


Michele Pirret, Rune Sundborg, Håvard Lunde og Ferhat Erman prøver å demme opp for Amin Askar (nå Sarpsborg 08 og det etiopiske landslaget). Det holdt dessverre ikke hele kampen


På tross av resultatet var det god stemning blant Rommen-fansen. Det var det også for folket fra Moss, for de fikk i tillegg til en solid seier også hygge seg med livretten pølse i vaffel!


Heller ikke Rommens spillere deppet så mye. Espen, Henning, Tony, Rune og Håvard koste seg i det hyggelige garderoberotet


En flott gjeng med gode og hyggelige fotballspillere


Norvald og Ylva hadde ansvaret for arrangementet, og kunne være fornøyde med gjennomføringen

Vi oppfordrer Rommens tilhengere til å ta seg en tur på Ekeberg søndag 18. mars, kl. 14.00, og heie fram Rommen til en seier, og dermed en fortsettelse på veien mot Ullevål. Det blir nok spennende, for Lokomotiv Oslo er et godt lag.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline