Det grønnes . . . sakte, men sikkert

Postet av Frank Eilert Fossum den 29. Mar 2018

Den lille grønne flekken ga akkurat plass plass til effektiv trening


B-laget ble en «hit» i forrige sesong, både hos spillerne – og ikke minst supporterne. God og morsom fotball var stikkordet. De scoret mest og slapp inn færrest mål – og rykket opp! Bedre blir det jo ikke. At laget er populært hos spillerne bekreftes av at ved seriestart er det 27 stykker av dem. Og av disse er det flere som har kommet tilbake fra andre klubber. Det er greit at det er mange spillere når laget er et typisk breddelag i 7. divisjon. Medlemmene må ofte prioritere litt annerledes. Men, for å sikre at flest mulig får anledning til å spille seriekamper er det i 2018 også meldt på et C-lag. Et 7er-lag som spiller i 3. divisjon, avd. 2. Litt dumt er det dog at de spiller kampene på mandag. Det er samme dag som B-laget spiller sine kamper i 7. divisjon, avd. 1. 

Det blir en del reising i vesterled for B-laget og dets ihuga supportere. Av 10 lag i avdelingen er 8 lag fra Oslo vest, Asker og Bærum. Lindeberg og Rommen er naboer i Groruddalen.

Litt annerledes for C-laget. De møter 5 lokale lag. Bøler og Mercantile ligger også forholdsvis nære. De to siste lagene, Ski og Kråkstad, ligger lengst unna.

B-laget starter hjemme mot Haslum mandag 9. april, kl. 20.15. C-laget starter borte mot Romsås, også det 9. april, men kl. 21.00.

Selv ikke klubbens gamle storspiller Fred A. Nilsen kunne hjelpe oss hvis vi, mot formodning, har for få spillere. Han spilte en gang 3 kamper på samme dag; men ikke samtidig!

Terminlistene ser du her.


Glenn Løken er lagenes trener . . .

. . . og overvåker treningene med et skarpt blikk

Etter litt oppvarming i de kjølige omgivelsene er det full fart

Alle konsentrert om ballen

Duell

Ibrahim viste fram et av sine elleville krumspring . . .

. . . og det funka, ballen gikk i mål! Hvis dette blir standarden i sesongen, vil vi komme hjem fra vesterled med stort utbytte

Svart lag svarte på Ibrahims utfordring . . .

. . . og scorte. Dette lover godt

Til å være første trening på kunstgresset var dette en god trening. Det kunne vært noen flere med enn de 11 som dukket opp. Tempoet kunne også vært høyere, men det kommer. Positivt var det å se at innsatsen var god, og at mål og gode ferdigheter skapte spontan applaus og glede.

Gutta skal trene på onsdager og søndager.

Glenn har med seg Rune Wie på laget. Han står oppført som kontakt.

Det er bare å glede seg til seriestart!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline