Mange kamper i vente

Postet av Rommen Sportsklubb den 16. Apr 2018

Mandag 16. april braker seriespillet løs for alvor. J17 startet fredag 13. Det var ingen ulykkesdag. De slo Fossum IF på bortebane med 6–0! Fossum IF er store på jentesida med 230 jenter fordelt på 10 barnelag og 4 ungdomslag. Dessverre har vi ikke fått noe referat fra kampen. Men 6–0 høres bra ut, og det hadde vært fint om det var standarden, iallfall noe å strekke seg etter for våre andre lag.

To Rommenlag er satt opp på Rommensletta kunstgress mandag 16. april. Først ute er G10 år, Rommen 2, som møter Kjelsås 3 kl. 18.00.

Kl. 21.00 er det C-laget for senior menn som spiller 7er. De får Ski på besøk. Det skal bli spennende å se hvordan gutta behersker 7er-formatet.

Det var satt opp ytterligere en hjemmekamp: Gutter 08 år mot Lambertseter 2, kl. 18.00 på Rommen grus 5er (altså det vi gjerne kaller Vestlibanen), men det er usikkert om banen er isfri. Og det er ikke mulig å finne plass til den på kunstgresset fordi det på grunn av den vanskelige banesituasjonen er flyttet kamper hit fra andre baner.

B-laget starter også sesongen denne mandagen. Det er ikke til å skjule at det er knyttet store forventninger til dette laget etter fjorårssesongen. Laget starter borte mot Høvik. Kampstart kl. 20.15.

Til og med lørdag spiller det Rommenlag hver dag. Alle er bortekamper, så det er greit å følge med på terminlistene.

Lykke til med sesongen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline