Nabooppgjøret mot HSIL

Postet av Frank Eilert Fossum den 2. Mai 2018


Velkommen til kamp


Lykke til


Torsdag 26. april kom jentene til Høybråten og Stovner på besøk til Rommensletta. De kom fra to seire, 2–0 over Kråkstad og 4–1 over Bøler. Rommen hadde kun en kamp bak seg. Det var tap 4–0 for et svært godt Grei-lag. Siden det er tidlig i sesongen er det vanskelig å si noe om styrkeforholdet. Kampen åpnet også famlende fra begge lag. Men etter 10 minutter ble det tydelig at HSIL tok mer tak. Teknisk er de kommet litt lenger enn Rommen. Allikevel var det Rommen som kom til det første ordentlige forsøket.

Etter 20 minutter kom HSIL i angrep på sin venstre side, og avsluttet med å sette inn 0–1. Mot slutten av omgangen fikk Rommen først til en god sjanse. Så spilte de seg til en corner. Skuddet gikk utenfor. Omgangen endte dermed med 0–1 til HSIL.


Rommen med en tidlig sjanse

Kampen ble preget mer av stor vilje og harde dueller . . .

. . . enn av det helt store fotballspillet

HSIL jubler for kampens første mål

Rommen slo tilbake, men HSILs keeper fikk kontroll på situasjonen


2. omgang startet likt 1. omgang, nesten litt kjedelig. Det slo oss at det er en del å hente i grunnleggende teknikk som mottak og pasning hos begge lag. HSIL hadde ballen mest, og etter 15 minutt er de frampå, men Malin hadde en god redning. 20 minutter hadde gått da Rommen skyter et godt skudd. Det gikk utenfor. HSIL rett i angrep. Malin foretok nok en god redning. Men i det direkte påfølgende angrepet satte HSIL inn 0–2.

Etter avspark kjempet Rommen seg til et frispark fra 15 meter. Det var et hardt og godt skudd, men for rett på keeper. 32 minutter ut i kampen klønte Rommen det til i forsvaret og HSIL kunne enkelt sette inn sitt tredje mål. Det aller siste som skjedde var at HSIL sendte i vei en druser av et skudd . . .  rett over. Kampen endte dermed 3–0 til HSIL, som tok sin tredje strake seier.


Kampens mest positive trekk var uten tvil jentenes tæl og driv

Rommens jenter hadde absolutt sine muligheter . . .

. . . men det var HSIL som scoret. Her sitter deres tredje mål i buret til Malin

Så var det takk for kampen, og jentene fra Høybråten og Stovner kunne pakke bagene og ta med seg tre nye poeng over veien


Rommen har tapt sine to kamper, men det er mot avdelingens to beste lag. Vi synes ikke avstanden var så stor, særlig med tanke på at HSIL har spilt sammen lengre enn våre jenter. Rommens neste motstander er Driv i Enebakk torsdag 3. mai. Driv har 3 poeng mer enn Rommen. Det er antagelig en motstander som gir oss en bedre pekepinn på hvor våre jenter står i forhold til de andre lagene. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline