B-laget klatrer mot tabelltoppen

Postet av Frank Eilert Fossum den 9. Mai 2018


Rommen har møtt OSI 3 tidligere, med blandet resultat. Dette oppgjøret bar allerede fra begynnelsen av tegn på at Rommen hadde kontroll. Det meste skjedde på OSIs banehalvdel. Men gutta har vanskeligheter med å få til gjennombrudd. Vi kunne dog notere at de puttet to mål da det nærmet seg 20 minutter. Problemet var at begge ble avblåst før ballen lå i mål, for henholdsvis obstruksjon og offside. I tillegg hadde Rommen også en farlig corner, som keeperen etter litt jobb fikk kontroll på.


Kampen er igang

OSIs keeper blir testet


Det gikk 30 minutter før OSI gjorde et angrep som føltes litt farlig. Resultatet ble en corner som  nesten . . . men ikke helt! Det virket som spillet hadde jevnet seg ut litt. De siste 10 minuttene av omgangen var det likevel Rommens muligheter som dominerte. De fikk til et etterlengtet godt gjennomspill. Øzgur felles. Det blir et resultatløst frispark. Et par minutter etter oppsto en hard duell i OSIs 5-meter. Den gikk hardt utover keeperen, som ble skikkelig ør. Han fortsatte, men bare i 2 minutter. Da smalt det i Rommens kanon, og kula føyk i mål, men var antagelig innom ansiktet til keeperen. Han ble ikke mindre ør, og byttet ut.

Pause med 1–0-ledelse til Rommen.


OSI prøver seg, men lykkes ikke

OSIs keeper kommer høyt

Ballen er i mål, men det er avblåst . . .

. . . men her sitter 1–0


Det var to rutinerte lag som stilte etter pause. Det bølge litt fram og tilbake uten resultater. Men da det nærmet seg kvarteret og Rommen satte inn et meget godt plassert skudd til 2–0, ble det veldig mye Rommen i den siste halvtimen. OSI oppnådde et frispark fra 20 meter, som det ikke ble noe resultat av. Og i de siste minuttene fikk de lov av et fotballsikkert Rommen å prøve seg. Men et rutinert forsvar holdt de tydelig slitne OSI-gutta unna noen store muligheter til redusering.


Rommens forsvar rydder unna . . .

. . . og angrepet setter inn 2–0 . . .

. . . og da er fansen fornøyd


Rommen var ikke så lekne som vi har sett dem ved flere høve tidligere, men de dro i land en solid og fortjent seier. Ytterligere 3 poeng ble puttet på tabellen. De ligger på 2. plass, to poeng bak Høvik, men med en kamp til gode.


Rommen angriper for siste gang . . .

. . . men det ble ikke flere mål

Gutta var naturlig nok blide etter kampen . . .

. . . og de fikk tommelen opp fra disse gutta som trodde de var på Hawaii. Men, det var de ikke, jeg garanterer. Vårkvelder er kalde

 
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline