Konturene av noe stort?

Postet av Frank Eilert Fossum den 14. Mai 2018


Kampen startet jevnbyrdig. Bølget fram og tilbake. Det var skudd og cornere i begge ender av banen. Og oppofrende kjemping i forsvar. Det skjer så mye at du egentlig må hete Rune Dybvig eller Petter Halvorsen for å ha kontroll på alle Hvem Hva Når! Men vi ser at iveren går ut over kvaliteten på pasninger og avslutninger. Remi Telle skiller seg ut fra dyp midtbane med ofte presise pasninger og vilje til å ta konstruktive løp høyt i banen.


Romsås sitt flyforsvar . . .

. . . og angrep


Typisk for spillet er at kjempinga fører til at ingen får mål før en kjempetabbe i Romsås sitt forsvar gir Rommen 1–0 etter 24 minutter. Da halvtimen passeres kom flere resultater. Rommen får frispark i egen 16-meter. Et godt framspill og kjempeløp fører til 2–0. Straks etter er Romsås frampå med et skudd tett på utsida av stolperota. Rett etter setter de inn 2–1.

Det er mye løping fram og tilbake. Storforbruk av energi og mange feilpasninger. Unøyaktighet og dårlig oversikt på grunn av manglende ro. Omgangen går dermed ut med 2–1.


En kjempetabbe har satt Romsås forsvar ut av spill og . . .

. . . Rommen har satt inn sitt første mål for dagen

Stor innsats ga mange sprell


Fortsatt er det krefter igjen i gutta for annen omgang starter i høyt tempo. Og etter 8 minutter går Rommen opp i 3–1. Så går det en lang periode med innsats, men ingenting skjer før Romsås sin keeper gir oss et billig mål: 4–1. Romsås begynner å slite litt. Men de får i vei et skudd som går over. Nå har Rommen tatt over. Og selv om Romsås er villige til å sette livet inn, strekker de ikke til. Rommen setter inn 5–1, og avslutter målfesten med et flott løp på vår venstre side og scorer 6–1.

Romsås scorer sitt mål

Her prøver Romsås igjen, men stoppes greit

Romsås vil ha straffe, men dommeren syntes ikke det

Remi var nok banens beste med sine gode pasninger, et mål og stor arbeidskapasitet som varte hele kampen

Dagens siste ball inn i Romsås sitt mål fastsetter stillingen til 6–1


Med den lagoppstillingen Rommen hadde i denne kampen er ikke tittelen på artikkelen så cocky som den kan se ut. Det var utrolig mange gode Rommenspillere på banen. Men vi skal ikke stikke under en stol at flere av disse juniorene er tilknyttet A-laget, og vil neppe være ledige til oppdrag for G19 Junior til alle kamper. På den annen side, det var mange gode som satt på ressursbenken. Om dem vet vi blant annet at de er svært treningsvillige. Så vi får se når det har gått noen kamper hvordan trener Filip i samarbeid med Kjell Sverre takler den litt vanskelige situasjonen å ha ujevn tilgang på spillere.

Rommen ligger 2 poeng bak Bøler, på delt annen plass med Vestli. Neste motstander er HSIL på Høybråten 25. mai. HSIL har ingen poeng, men alle lag har bare spilt to kamper. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline