Rommen A med solid tabelledelse

Postet av Frank Eilert Fossum den 15. Aug 2018

Klokka viste 20:19 da dommeren endelig satte toppkampen mellom Rommen og Holmlia i gang. Den urolige ventetida var over og det var nær 2 timer til vi hadde svaret på om Rommen holder koken.


Rommen ønsket den røde horde fra Holmlia velkommen til vennskapelig dyst


Rommens supportere ventet spent


Kampen begynte slik vi hadde håpet. Rommen førte fra første stund. Det ballbesittende småspillet à la Barcelona er blitt mer effektivt, nå gir det flere framspill. Gutta er tekniske. De viste det fram med godt tempo, fine vendinger, driblinger og smarte pasninger. Publikum satte pris på detaljene og ga applaus.

Holmlia ble hengende etter, men spilte seg til en corner etter 10 minutter. 10 minutter senere hadde de et godt angrep på vår venstre side. Det ble brutt, og det påfølgende angrepet fra Rommen var spektakulært og burde vært omsatt til et mål. 


Holmlia med første spark på ballen


Rommen var raskt ute med det første angrepet


Det ble noen tøffe tak . . . helt på kanten


Holmlia spilte seg til en corner som forble resultatløsBilal ble ikke resultatløs. Her har han satt inn 1–0


Rommen presset videre og etter en halv times spill fikk de betaling. Bilal satte inn 1–0. I resten av omgangen var det veldig lite å se av Holmlia. Men Rommen roet litt og slapp seg ned de siste minuttene. De hadde full kontroll selv om Holmlia nå fikk ha ballen litt.

For Rommens del hadde det vært en feiende flott første omgang, selv om det bare ble ett mål. Annen omgang ble helt annerledes!


Mørket senket seg sakte og ga en fin ramme rundt annen omgang


Vi regnet med at Holmlia hadde hatt en alvorsprat i pausen, og ville framstå mer aggressive i åpningen av annen omgang. De første minuttene var ganske normale. Rommen hadde et godt skudd etter 5 minutter, men rett på keeper. Ikke lenge etter hadde Holmlia en god mulighet. Men en god Kamil reddet sikkert.

De neste minuttene så vi mer og mer til Holmlia. Spillet svingte mer enn i første omgang. Det ble mer kjemping og ingen formasjon og flyt hos lagene. Holmlia tjente mest på dette. Det ga dem flere tilfeldige muligheter framover. Utover i kampen ble det mer aggressivt og ampert. Det ble både gule og rødt kort.


Holmlia angriper i annen omgang, forgjeves


Heller ikke Rommen greide å få noe ut av angrepene i annen omgang


Det ble neglebitene spennende mot slutten. Dommeren hadde lagt til mye tid, både for skader, bytter og uthaling av tid.

Heldigvis sto Kamil i Rommens mål en meget god kamp. Han trengte ikke å ta fram de mest fantastiske redningene. Men han var rolig, styrte forsvaret og hadde svært god oversikt over spillet på hele banen. Han kunne dermed starte dirigeringen tidlig. Var trygg selv i de mest aggressive og rotete situasjoner foran mål.


Kjell Sverre og Petter hadde grunn til å være tenksomme over utviklingen i annen omgang . . .


. . . og det er stor grunn til å takke Kamil for hans ro og dirigering i forsvaret


Det endte godt. Rommen tok 3 poeng nok en gang fra Holmlia. Og leder nå avdelingen med 9 poeng og best målforskjell. Vi noterte oss at Grorud 2 slo Vestli og dermed deler 2. plass med Holmlia. De kan bli farlige opponenter utover høsten. Vi møter dem i den nest siste seriekampen, 2. oktober.


Det endte godt med bakgrunn i den svært gode første omgangen


Supporterne kunne puste lettet ut. De har helt sikkert med seg noen minner om til dels fantastisk fotball i første omgang og stor spenning i annen omgang. Noe som gjør at de antagelig tar seg en tur til Veitvet kunstgress for å se kampen mot Fortuna tirsdag 21. august, kl. 20:15. Kanskje ikke så mange som på denne kampen, hvor tilskuerantallet bikket 100
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline