Rommen snudde kampen mot Bjørndal

Postet av Frank Eilert Fossum den 26. Aug 2018
J17 (født i 2001) mot Bjørnstad er blitt en klassiker. Bjørndal var det første laget jentene våre møtte i seriespill. Det var i 2014, bare drøyt et halvår etter at Rommenjentene begynte å trene sammen.  Bjørndal hadde litt lengre samspill bak seg og vant en klar seier. Siden har det jevnet seg ut, og før denne kampen har de siste 5 kampene gitt 4 seire til Rommen og 1 til Bjørndal. Det var derfor spennende å se hvordan forholdet mellom lagene var når de igjen møttes til dyst på Rommensletta.

Bjørndal åpnet sterkt, og satte inn 0–1 på deres første angrep. Rommen kom til noen sjanser, men skuddene var ikke nøyaktige nok. Bjørndal fikk flere gode muligheter men fikk ikke flere nettkjenninger. Men etter cirka 20 minutter spilte Rommen seg til to raske cornere. Bjørndal fikk tak i ballen, satte i gang ei rask jente som løp fra vårt forsvar og satte inn 0–2. Heldigvis kjempet Saliha til seg ballen like etter og satte inn 1–2.


Gode ferdigheter hos Saliha


Nå ble det mer fart og intensitet i spillet. Bjørndal slo tilbake og økte til 1–3. Rommen svarte øyeblikkelig med å sette inn 2–3. I omgangens aller siste sekund fikk Rommen straffe på en klar, men ikke stygg felling. Tona satte sikkert inn utligningen til 3–3.


Rommens første mål satt godt i nota


Bjørndals tredje mål var også godt plassert


Det er blitt litt hardere tak i jentefotballen. Men denne situasjonen var ingen stygg felling, men et klart straffespark til Rommen . . .


. . . som Tona satte sikkert i mål


Bjørndal åpnet annen omgang med raskt å ta tilbake ledelsen med et kjempeskudd. Rommen spilte seg til en resultatløs corner. Men resultatløst ble det ikke da Imaan kort etter fikk en herlig pasning fra Tona som hun elegant satte inn til 4–4. Nå ble det klart at Rommen hadde taket på spillet. Og ved halvspilt omgang sto det 6–4 til Rommen. 


Et godt innlegg foran mål, men det ble ikke noe resultat denne gangen


Jentene er blitt tøffere, og spiller gjerne med monsterinnsats . . .


. . . og harde tak


Imaan i et tøft basketak . . .


. . . hun hevnet seg med å lage et elegant mål


Det bølget fram og tilbake. Lagene spilte seg til noen cornere uten resultat. Et par minutter før slutt punkterte Rommen kampen med å sette inn lagets sjuende mål, og fastsatte seieren til 7–4. Det gir 4. plass på tabellen, og muligheter for å klatre videre hvis de fortsette å spille slik de gjorde, etter at det hadde tatt litt tid, før de ble varme i kampen mot Bjørndal.


Takk for denne gang


Glade jenter kunne vandre av banen med 3 nye poeng


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline