Vervekampanjen 2018 Dag 1 er gjennomført

Postet av Frank Eilert Fossum den 28. Aug 2018

Rommens høstlige vervekampanje har blitt en tradisjon. Vi tør påstå en vellykket sådann. Til å begynne med innkalte vi mange årsklasser i håp om å fylle opp de alderstrinnene Rommen ikke hadde lag i. Da kom det mange som ville prøve, opptil 50 stykker. Nå er det snakk om å fylle på år for år. Det vil si de som er seks år, jenter og gutter. Resultatet er at det ikke er riktig så mange unger å  håndtere. Klubben har inngått en avtale med A-laget om at spillerne, med A-lagstrener Kjell Sverre Hansen Wold i spissen, skal være med å lære seksåringene å spille fotball i noen uker framover. Det betyr at vi har stor kapasitet og ønsker at alle som vil skal kunne benytte seg av dette tilbudet. Da får de god tid og anledning til å se om fotball er noe de vil holde på med. Og det er helt gratis. Ja, du vil til og med få Rommens populære T-trøye og vannflaske.

Den første samlingen i høst var mandag 27. august. 12 stykker kom til den første dagen. De hadde med seg foreldre som viste stor interesse, og fra første dag tok initiativ for å kunne være aktive deltakere i gruppa, eventuelt i et nytt lag, hvis det blir resultatet av vervekampanjen.

Nedenfor er noen bilder fra den første samlingen.

Det var litt grått og noen regndråper i lufta da banene ble klargjort for den første økta . . .


. . . men det var det ingen som brydde seg om da Osama startet instrueringen av smårollingene


Det var full fart fra første spark på ballen


Mens ungene holdt på ute, tok Kjell Sverre med seg foreldrene inn i A-lagsgarderoben for å fortelle om opplegget, og for å gi et innblikk i hva foreldrene kan bidra med for at et fotballag skal fungere. Det viste seg å være en veldig positiv forsamling som straks ville delta med å opprette en kontaktliste og en Facebokgruppe. Dessuten var det interesse for å delta som trener


6 år, og allerede med blikk for fotball


Gøy for alle, enten de var på banen eller utenfor


Innsatsen var det ingenting å si på. Den var på topp


Noen var litt for store og noen var litt for små til å delta, men alle kan leke med ball


Og deltakerne, enten det var spillere, trenere eller foreldre var enige om at det hadde vært en fin og morsom første samling


Den neste samlingen er mandag 3. september, kl. 17.30. Møt gjerne opp litt før, slik at treningen kan begynne punktlig. Har du noen venner eller bekjente som er 6 år så inviter dem med (hvis de er 5 eller 7 år, så går det også)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline