G13 revansjerte vårens tap for Hasle/Løren 2

Postet av Frank Eilert Fossum den 19. Sep 2018


G13 spiller 9er. De har hatt en merkelig sesong. Startet med seier 5–3 over Vestli, for så å gå direkte til et 10–0-tap for Grei. Ganske variabelt gjennom sommeren, men i begynnelsen av september slo de Ellingsrud 17–2!

Dette laget måtte jeg se nærmere på, og bega meg til Rommensletta tirsdag 18. september for å se dem spille mot Hasle/Løren 2, som de tapte 4–1 for i det første møtet.

Når sant skal sies, var det ikke noe merkelig med laget. De spilte jevnt med Hasle/Løren, og tok sågar ledelsen. Spillet var jevnt og tett, om enn litt uryddig fra begge lag. Gutta er blitt såpass gamle at vi tydelig ser en bedret teknikk og forståelse for spillet. Men de er helt avhengige av en god ledelse fra sidelinja, for ofte har de ikke oversikt over hele situasjonen på banen. De må styres i posisjoner og pasninger. Det er vanskelig for dem å se et trekk framover. Men det er moro å se de tekniske finessene de har tilegnet seg og prøver på, og ikke minst iveren.


Tett på for Rommen


Harde, tette dueller var det mange av


«Hjelp, ballen tar oss!»Rommen presses


Hasle/Løren utlignet. Rommen gikk opp til 2–1. Hasle/Løren utlignet nok en gang. Og så tok de ledelsen da de scoret sitt tredje mål. Klokka gikk og Rommen startet en langspurt. Det ga resultater. De utlignet. Tok tilbake ledelsen med 4–3, så økte de til 5–3, som var stillingen da dommeren blåste av kampen.

Så får vi håpe gutta holder intensiteten og formen oppe til de to siste kampene i årets serie. Først skal de møte Vålerenga 3 borte, før de får besøk av Romsås. 


Rommen får straffe mot seg. Den setter Hasle/Løren sikkert i mål


Men det er Rommen som scorer de to siste målene. Her fastsetter de sluttresultatet til 5–3 . . .


. . . til stor jubel fra sidelinja


Takk for kampen!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline