Vervekampanjens Dag 5

Postet av Frank Eilert Fossum den 26. Sep 2018

Oppslutningen om vervekampanjen i år har vært god. Det har ikke vært uvanlig at vi i alle årene vi har hatt denne kampanjen gående har utvidet fra de oppsatte 4 samlingsdagene med noen dager. Det som kanskje er litt uvanlig er at det er så mange av deltakerne som allerede har meldt seg inn i Rommen. Vi tar en pause i uke 40 i skolenes høstferie, men er tilbake med en samling mandag 8. oktober kl. 17.30. Sannsynligheten er stor for at det blir samlinger fram til vi har fått tildelt treningstimer inne. Da kommer de som har meldt seg inn bli kalt inn til lagtrening.

Nedenfor er noen bilder fra Dag 5.


Svein, med grønn Rommenlogo på brystet, gjør en viktig innsats på samlingene ved å gå rundt og prate og informere spillernes pårørende. Ungene har som oftest med seg  foreldrene. Men ofte er det søsken eller besteforeldre som følger


Deltakerne øver på ballføring rundt hattene . . .


. . . men endelig sparkes alvoret og moroa igang


Det kjempes hardt i flokker . . .


. . . og mann mot mann


I parallellkampen er det også full fart


Det kives tøft


Noen har blitt avanserte gjennom treningssamlingene. Her prøves det på å nikke ballen i mål


Det fyres løs, og det ser ut til at fotografen er målet


Plutselig var timen over. «Vi vil ikke gi oss nå, dette er så gøy!»


Men, det var bare å samle sammen utstyret og gi seg etter en morsom times omgang med fotballen


I løpet av samlingene har foreldrene fått mer ansvar for å ta ansvar for små, men nyttige ting som å rydde opp. Flere har også gått inn i rollen som trenere sammen med spillerne fra A-laget. Det setter klubben veldig pris på, og håper at det kan utvikle seg.

Dog må vi ta fram et minus med samlingene i høst. Alt for få jenter har deltatt. Det forbauser oss litt, for vi ser at det er mange jenter som spiller på leikeplassene rundt omkring. Vi tar gjerne imot forslag til hvordan vi skal engasjere jentene – og få dem til å bli i klubben over tid. Jentene trenger også fysisk aktivitet for å få overskudd til krevende skoledager.

Vi ønsker alle en god høstferie, og velkommen tilbake mandag 8. oktober kl. 17.30! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline