Det måtte komme!

Postet av Frank Eilert Fossum den 3. Okt 2018


Avspark, og kampen er i gang


De første par minuttene av kampen var som vanlig litt fram og tilbake. Men vi ble litt urolige da Grorud etter 5 minutter var i angrep og litt usikkert forsvarsspill av Rommen førte til et godt skudd kloss over tverrliggeren. De neste minuttene hadde Grorud mye spill på vår side. Det ga dem muligheter mot et tydelig nervøst forsvar. Blant annet et kanonskudd. Denne gang traff ballen tverrliggeren. Rommen var ikke så kvasse. Det gikk faktisk 19 minutter før de fikk et gjennombrudd som endte i et godt skudd.


Grorud angriper, men Rommen avverger


Bilal i vanlig energisk stil


Dessverre gikk det bare 2 minutter før Grorud scoret. Også i denne situasjonen var vårt forsvarsspill lite resolutt. Uvanlig nok sleit vi også med å få beholde ballen. Utspill og sentringer var ikke nøye nok. Og i de tilfellene de så ut til å treffe, var Grorudspillerne raskere på plass og tok ballen. Nei, det funka ikke. Heldigvis funka Kamils ypperlige beinparade 5 minutter før omgangsslutt. Slik at det sto bare 0–1 til pause.


Det ble litt diskusjon etter en litt uoversiktlig situasjon ved Groruds første scoring. Men den ble godkjent


Rommen var frampå, men resultatløst


Nok en mulighet på frispark . . .


Men keeper fikk ballen i klypene


Den samme keeperen er her frampå og feller Yazz. Dommeren er tydeligvis et helt annet sted, for han lar det passere. Det er synd at fotografen er et sekund for sent ute til å dokumentere hendelsen. Selvfølgelig hadde ikke det hjulpet, men det hadde vært godt å se at man hadde rett!


Annen omgang var ikke mer enn 1 minutt, da Grorud fikk corner. Heller ikke denne gang var forsvarsarbeidet framifrå, og Grorud satte inn 0–2.

Utover i omgangen kom Rommen betydelig bedre tilbake. Og i det siste kvarteret dominerte de. Men den gode ballflyten og kontrollen vi er blitt vant til sto fortsatt litt tilbake. Grorud var forøvrig ikke så interessert i å spille fotball. Rommenspillerne oppfattet dette som sabotasje, og det rant litt over på slutten av kampen. I løpet av de siste 5 minuttene fikk Rommen 2 gule og Grorud 1. Det ble også flere minutters stopp mens spillerne løp rundt og «pratet» med hverandre. Dommere og trenere lot det hele roe ned av seg selv. Da var det bare å rusle hjem i den mørke, kalde natta og se i øynene at vi hadde tapt vår første seriekamp i år.


Fortvilelse i Rommens forsvar etter at Grorud har satt inn 0–2 etter en corner


Rommen spiller seg til flere muligheter mot slutten av kampen. Denne tar Groruds keeper seg av


Det var ikke mye grasiøst over spillet denne høstkvelden. Dette var nok kveldens mest elegante bevegelse


Sluttminuttene ble litt surrete . . .


. . . den som hadde mest grunn til å glede seg var Groruds sjef Richard


Jaja. Fotball er i stor utstrekning forventninger. Det står igjen en seriekamp, på Furuset mot Oslo City. Deretter er det semifinale i OBOS Cup mot Ellingsrud. Kanskje finale mot Manglerud Star eller Holmlia, og så blir det spill om kretsmesterskapet. Vi har trua. Masse å glede seg til!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline