Utesesongen er ikke over

Postet av Rommen Sportsklubb den 4. Okt 2018

Vi noterer oss at oppladningen til futsalsesongen har startet, blant annet har Rommens yngre lag benyttet høstferien til å trene futsal. Men, det er ennå igjen en del avgjørende og spennende oppgjør for fotballagene. 

Mandag 8. oktober er det en ny samling i Vervekampanjen rettet mot jenter og gutter født i 2012. Det er på Rommensletta kl. 17.30–18.30.

B-laget spiller sin siste seriekamp for året. Det er også mandag på Rommensletta. Kl. 20.15 kommer Sørkedalen på besøk. I denne avdelingen i 7. divisjon leder Rommen med 2 poeng på Høvik, men har dårligere målforskjell. For å beholde førsteplassen, og være sikre på å få spille om kretsmesterskapet, må Rommen slå Sørkedalen. Uavgjort for dem og seier for Høvik vil si at de går foran på bedre målforskjell. Dette blir tett og spennende!

Den siste seriekampen er J13 mot Oppsal på Rommensletta 25. oktober, kl. 20.15.

Da har akkurat futsalsesongen startet. Det skjer lørdag 21. oktober. Rommens G13 spiller i Haugenstuahallen kl. 10.00 mot Lindeberg og kl. 10.30 mot Fet. Også G10, G11 og G12 er i gang på litt forskjellige arenaer rundt omkring i Oslo.

Oversikten over kampene finner du HER0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline