G09–Sagene: Stort engasjement

Postet av Frank Eilert Fossum den 10. Okt 2018

I det siste har seniorlagene fått en del oppmerksomhet i media. Dette betyr ikke at det ikke har skjedd noe i de yngre lagene. Tvert om. Det har vært en sesong med et vell av kamper, både i serie og cuper og turneringer; i tillegg til alle treningene. Rommen har ikke hatt så mange lag siden moderklubbene Stovnerkameratene BK og Smedstua IL eksisterte som egne klubber.

Tirsdag 9. oktober gikk det flere kamper på Rommensletta. Vi tok turen og så på oppgjøret mellom Rommen og Sagene i klassen 9 år. De spiller 5er. Rommens G2009 er resultat av Vervekampanjen for 4 år siden. Og vi kan nå se at ungene har spilt organisert i flere år.

Kampen åpnet med et lite overtak til Rommen, og de gikk opp til 1–0 etter 5 minutter. Men det tok bare 5 minutter til før Sagene utlignet. Så ble det mye kriging som ikke ga noen resultater før stoppeklokka passerte 21 minutter. Da scoret Rommen igjen. Sagene gikk direkte fra avspark til utligning 2–2.


Det ble lagt ned mye energi i spillet


Rommen scoret til stor jubel


Sagene prøvde iherdig å ta igjen. Her er det nesten, men det ble bom på ballen. (Det ser ut til at tilskueren bak til venstre prøver å «hjelpe» til.)


Men her lykkes Sagene


Første omgang endte med uavgjort 3–3. Et veldig riktig resultat. Annen omgang åpnet mer målrik enn første omgang. Allerede etter 9 minutter sto det 5–5. Deretter stakk Rommen litt fra. Etter 15 minutter var de oppe i en 8–5-ledelse. Det synes Sagene var nok. De skjerpet seg og begynte opphentingen. Spenningen var til å ta og føle på. Engasjementet på sidelinja ble påtagelig. Neglene ble bitt til langt oppover armene!


Intensiteten på banen var på topp


Rommen scoret på et fantastisk langskudd. Du kan så vidt skimte ballen bak stolpen, over og forbi keeper . . .


. . . da blir Rommen så glade!


Sagene åt seg innpå. Etter drøye 20 minutter tok de igjen Rommens ledelse. 8–8, med kun få minutter igjen å spille – var det mulig at et av lagene rakk å lage et mål til? Det så ikke slik ut, men rett før fløyta gikk var det gjestene fra Sagene som lagde det avgjørende målet. Kampen endte 8–9. Altså et helt jevnt resultat som viste hvilket tett oppgjør dette hadde vært.


Sagene slo tilbake . . .


. . . Rommen slo tilbake . . .


. . . og slik fortsatte det til dommeren blåste av og spillerne kunne takke hverandre for en spennende og morsom kamp


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline