Rommen med overbevisende seier

Postet av Frank Eilert Fossum den 17. Okt 2018

Slik det står i overskriften, det ble en overbevisende seier over Ellingsrud i OBOS Cupens semifinale. Men kampen begynte ikke så overbevisende for Rommens del. Det var ikke mulig å se at Rommen er kvalifisert for 3. divisjon og Ellingsrud havnet på nederste tabellhalvdel i 6. divisjon. Ikke fordi Ellingsrud var så veldig gode, men fordi Rommen tydeligvis hadde glemt hvordan de skulle spille spillet sitt. Det var litt slapt det hele.


God stemning mellom banens fem sjefer


«Alle klare?» . . .


. . . da kjører vi!


Rommen testet Ellingsruds keeper . . .


. . . og Ellingsrud kom på forsvarsbesøk


Rommen var litt slappere enn vi er vant til, og lå litt nede i begynnelsen av kampen


Etter omkring et kvarter fikk begge lagene frispark i gunstige posisjoner. Det ble ikke noe ut av dem, men det fyrte opp litt. Så, etter 25 minutter, så vi tendenser til «rommenspill». Yazz sendte i vei et godt skudd som keeper greide å ta hånd om. Ikke lenge etter, når halvtimen ble passert, kom Kevin langs vår høyre side, la inn foran mål. Der sto det en ellingsrudspiller som var på ballen og satte den i eget nett.

Fem minutter senere var det Kenneth som kunne sette inn 2–0 etter en corner. Og nå balla det litt på seg, for bare fem minutter senere fastsatte Mohammed Essaidi pauseresultatet til 3–0. Nå kjente vi igjen laget.


Det ble mer fart i sakene etter hvert, og Kevin gjorde en bra kamp, løps- og duellvillig


Gruppeklemmen endte med . . .


. . . at Kenneth satte inn 2–0


Etter at Moha satte inn 3–0, kunne folket fornøyd trekke inn i den nyoppussede kaféen (ikke helt ferdig) til gratis kaffe og vafler. Er redd det ikke blir et varig tilbud!
Ferdigstillelsen av kaféen er blitt litt forsinket på grunn av den omfattende rehabiliteringen av hele bygget. Lokalet har vært benyttet som lagerplass for byggematerialer og kantine for arbeidsfolket. Når de nye vinduene og dørene er satt inn, skal det legges nytt gulv. Det vi kan love er at det blir et kjempetrivelig lokale å være i, og IKEA-kjøkkenet blir en rasjonell og god arbeidsplass for de som skal jobbe der.


Andre omgang viste at Rommen hadde funnet igjen det sikre ballspillet. Vi fikk en god følelse på at Ellingsrud var sjanseløse. Og da Kenneth satte inn sitt andre mål og Rommens fjerde etter et drøyt kvarter, var kampen avgjort. Rommen benyttet overtaket i kampen til å foreta en rekke bytter. Ellingsrud greide å komme seg framover og spille seg til en farlig sjanse etter 34 minutter. De reduserte til 4–1. Det var litt leit at vi ikke greide å holde nullen. Men vi må si oss fornøyd med resultatet, og ikke minst utviklingen i spillet utover i kampen.


Kamil har vært et skikkelig pluss på spillersida. Tydelig og sikker i sitt arbeide . . .


. . . her ble han testet


Tilskuerne i skogkanten kan fastslå at høsten er kommet . . .


. . . og at Rommen presset til siste sekund


Takk for kampen, vi sees i finalen!


Det står igjen tre viktige kamper for A-laget: Søndag 21. oktober, kl. 16.00, møter de Årvoll i den første kampen om kretsmesterskapet. Kampen spilles på Ekeberg kunstgress. Den andre kampen går mot Nordstrand søndag 28. oktober, kl. 12.00, på KFUM Arena. Det er også på Ekeberg.

Finalen i OBOS Cup, Oslomesterskapet, spilles i finalehelgen fredag 2.– søndag 4. november. Det spilles to finaler på fredagskvelden, 6 finaler på lørdag og 5 finaler på søndag. Den aller siste finalen på søndag er Rommen mot Holmlia. Kampen starter kl. 17.20.

Vi sees!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline