G2011 – god utvikling

Postet av Frank Eilert Fossum den 17. Nov 2018

I flere år har Rommen arbeidet målbevisst med sine Vervekampanjer ved skolestart. Tidligere hadde klubben flere hull i årgangene på guttesida. Dette er ikke tilfelle nå. Vår sorg et at vi ikke har fått til det samme på jentesida, selv om kampanjene også har gitt noen jentelag som har fungert over tid. Det er flere jenter som spiller fotball i Rommen enn tidligere, men vi trenger flere årganger.

Roy Opheim Ellis har vært sentral i Vervekampanjene som hovedtrener. Når selve kampanjene har vært over, har han veiledet foreldretrenerne som har fått ansvaret for den videre jobben i lagene.

Etter Vervekampanjen 2017 forble Roy trener for G2011. Det har gått et år og vi tok en titt innom treninga i gymsalen på Stovner skole for å høre hvordan det sto til.

Roy kunne fortelle at det sto bra til. Han har sett en god sportslig utvikling blant gutta. Det har vært et aktivt år med deltagelse på Rommens Dag og andre turneringer. De skulle forøvrig på turnering på Fjellhamar følgende helg. Det har vært godt oppmøte på kamper og treninger. Foreldreoppslutningen har også vært upåklagelig. Alt ligger altså til rette for en god framtid for laget.


G2011 gjorde en god innsats i Gjelleråsencup tidligere i år, og fikk velfortjente medaljer


Har den tidligere håndballspilleren Roy tenkt å lære gutta håndball! Neida, han vil gi dem opplæring i keeperarbeidet. Roy vet hvor viktig keeperen er for laget, og han benytter anledningen til å lære spillerne hvor viktig det er å ha et godt grep på ballen . . .


. . . sprette ballen . . .


. . . og ha kontroll over ballen, selv om den befinner seg bak ryggen!


Etter de avanserte, og mer vanskelige øvelsene enn vi greier å gjengi på bildene, var det på tide å komme igang med å spille fotball


Det ble innbitte, tøffe dueller . . .


. . . og forsøk på driblinger og taklinger før kveldens økt var over


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline