En alminnelig treningskamp

Postet av Frank Eilert Fossum den 4. Feb 2019


Dette litt rotete «Lykke til»-bildet, gir et godt bilde av kampen


Så er vi igang!


Treningsoppgjøret mellom Rommen og 3. divisjonslaget Brumunddal ble en helt annen kamp enn Rommens interessante kamp mot 2. divisjonslaget Moss. Det ble en helt vanlig treningskamp slik vi har sett dem i tiår etter tiår. Begge lag virket uferdige. Forhåpentligvis fikk trenerne noen svar, iallfall må de ha fått noen spørsmål. De har nok å jobbe med framover

Det første vi så var at tempoet var lavere enn i kampen mot Moss. Som normalt var spillet jevnt de første minuttene. Brumunddal spilte seg til en corner etter omtrent 8 minutter. Rommen fikk tak i ballen, satte opp et angrep og fikk i vei et skudd som keeperen fikk midt på seg. Etter at Brumunddal hadde vært mye på vår side i de første minuttene, så det ut til at Rommen fikk tak i kampen. De kom fram igjen. Osama sendte en flott stikker til Yazz ute mot venstre. Han gikk mot mål, skøyt, men skuddet ble reddet til en resultatløs corner. Etter 13 minutter fikk også Brumunddal en resultatløs corner.


Brumunddal med det første besøket i forsvaret


Rommen slår umiddelbart tilbake, men utenfor


Begge lag var preget av unøyaktigheter i form av lite presise og ofte med feil hastighet på pasningene. Etter drøyt 20 minutter ga unøyaktig forsvarsspill Brumunddal nærmest fri vei inn i mål. Heldigvis var ikke de nøyaktige heller. Vi savnet det sikre småspillet i Rommens forsvar som vi ble bortskjemte med i fjor. Formasjonen var ikke tilstede. Noen muligheter ble det likevel for begge lag. Drøyt halvtimen hadde gått da Rommen fikk frispark fra 25 meter, midt foran mål. Over. 5 minutter senere var Brumunddal frampå med en god mulighet, som førte til en farlig corner. Omgangen nærmet seg slutten da Rommen spilte godt langs høyresida. Avslutningen var også god, men ballen ville ikke inn i mål.


Det ble noen harde sammenstøt igjennom kampen . . .


. . .


Det var en del dødballsituasjoner. Her har Rommen fått frispark midt foran mål, men skuddet går over


Rommen gikk rett i angrep i starten av 2. omgang. Da det var gått bortimot et kvarter spilte Brumunddal seg til et par cornere. Deretter fikk Rommen til et godt angrep som ble avsluttet av Kevin. Nære på men ikke i mål. Mål ble det derimot når Brumunddal nærmest ut av intet satte inn 0–1 etter godt og vel 20 minutter. Rommen angrep umiddelbart. Sjansen ble veldig god, men Yazz satte ballen over. Han gjorde det godt igjen da han noen minutter senere utlignet til 1–1. Dette ble også sluttresultatet.


Brumunddal greier å få ballen inn ved stolperota, og går opp til 0–1


Rommen er nære på ved et par anledninger . . .


. . . og omsider kan vi se Brumunddals tunge vei inn i mål for å hente ballen etter utligningen til 1–1


Det var noe som ikke funka hos begge lag. Spillerne ble tydelig frustrerte, og det ble noen harde møter dem imellom. Unødvendig kjefting, beskyldninger om hevntaklinger osv. Jeg tror at det som gikk galt var at formasjonene sviktet. Dette kan igjen ha å gjøre med at flere nye spillere ble testet i lagoppstillingene. Det er jo blant annet dette treningskamper er til for.

Nye treningskamper blir det for Rommen framover. Men litt usikkert når. Kampen som var satt opp nærmest, var mot Gjelleråsen, men de har avlyst kampen.


Nå er det bare for alle sammen å se framover mot en utrolig spennende sesong


Det er ingen grunn til å fortvile. Rommen har nå en stall bestående av hingster av beste klasse. Vi har et trenerteam med lang erfaring på høyt nivå. De har god tid til å få alt på stell til seriestarten mot Træff 14. april. Før det skal Rommen møte Heming i 1. kvalifiseringskamp 23. mars på veien mot Ullevål.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline