Ingen god seriestart for juniorlaget

Postet av Frank Eilert Fossum den 2. Apr 2019


Rommens juniorer ønsket Vestli varmt velkommen til Rommensletta. Det trengtes, for selv om kvelden var solfylt, var det en sur mandagskveld. Og for Rommens juniorer skulle den bli enda surere.

Det åpnet bra. Allerede etter 7 minutter satte Rommen inn kampens første mål. De presset på noen minutter før det jevnet seg ut. Begge juniorlagene er nykomponerte, og det har vært minimalt med kamptrening. Det kunne sees. Alt gikk på innsats og løping etter ball. Ingen formasjon. Forhåpentligvis ble dette fanget opp av lagenes trenere. Det er en del å ta fatt i.

Etter en halv times spill utlignet Vestli. I løpet av de neste fem minuttene scoret de to ganger til, slik at stillingen var 1–3 til pause.


Årets første seriekamp er i gang


Rommen brukte få minutter på å sette inn kampens første mål . . .


. . . og de fortsatte presset. Denne gikk på utsida


Etter en halvtimes spill utlignet Vestli . . .


. . . og de hadde 5 glade minutter hvor de scoret i alt 3 mål!


Vi noterte oss at nesten alle scoringene kom av slump, og håpet at begge lag brukte pausen til å få fram et organisert spill. Men, det virket ikke sånn. 22 mann løp etter ballen på den ene sida, mens den andre sida var tom!

Vestli behersket kjempingen mann mot mann best. Og etter 10 minutter i annen omgang kom det igjen noen raske mål. Da omgangen og kampen var over, sto det 1–7 til Vestli. De fikk 3 viktige poeng, men jeg er redd det ikke blir mange flere framover. For Rommens del var det bare de første minuttene av kampen det kunne sees noe positivt. Muligens fordi Vestli virket usikre, litt redde.

Disse skribleriene virker veldig negativt. Det går ikke på spillerne! De er talentfulle og virket energiske, nærmest sløste med kreftene. Først og fremst er det nok at disse nye lagene ikke er samspilte. Jeg skal ikke uttale meg om kampledelsen, for jeg sto på andre siden av banen og hørte ikke hva som ble sagt derfra, men det fungerte ikke. Allerede mandag 8. april skal lagene spille igjen. Vestli hjemme mot Romsås og Rommen borte mot Grorud 2. Så er det en lang pause til over påske til de neste kampene. Den tida må benyttes godt.


Kampen mann mot mann fortsatte etter pausen


Etter drøye 10 minutter lagde Vestli sitt fjerde mål


Spillerne skal ha for at de aldri ga opp


. . .


Men, det ville seg ikke for Rommen. Vestli kunne gå av banen med seier 7–1, og 3 viktige poeng


Vi må ta med et PS: Kampen var et «fryktet» nabooppgjør. Men både spillerne og tilskuerne oppførte seg eksemplarisk, selv om det ble litt tilsnakk og et par kort. Det er såpass man må tåle for å få en kamp med litt temperatur.


 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline