Ikke bare senior og jenter som rører på seg

Postet av Frank Eilert Fossum den 9. Apr 2019

Det har ikke falt seg slik at vi har fått dekket noen av guttekampene, bortsett fra G19s kamp mot Vestli.

Vi har ikke vært vant til at de aller yngste lagene har startet seriespillet før ca. 10. mai, når naturgressbanene åpner. Nå har imidlertid også noen av dem kommet igang. Dessverre følger de ikke terminlistene. Det var slik også ifjor, og førte til noen bomturer for undertegnede. Så hvis disse lagene skal ha noe håp om å få omtale og bilder på hjemmesidene må de sende kampopplysningene til meg når de har avtalt andre kamptider og -steder enn det som står i de offisielle terminlistene. Gjerne på e-post frank.fossum@br-fossum.no 
Men dere må også gjerne sende egne tekster og bilder!

Torsdag 4. april fikk jeg se siste omgang av seriekampen mellom G15 og Lille Tøyen på Rommensletta. Gutta hadde allerede spilt to kamper i OBOS-Cup, med et knepent tap for Oppegård og et litt større for Korsvoll. 

Lille Tøyen hadde tatt ledelsen 0–1 i første omgang. Rommen hadde utlignet, slik at det sto 1–1 da jeg kom noen minutter ut i annen omgang. Det var litt vanskelig å danne seg noe bilde av et system. Men det var veldig høyt tempo. Kanskje litt for høyt i forhold til system og ballkontroll. Det var vanskelig å ha oversikten over medspillernes plasseringer, og pasningene ble ikke alltid like nøyaktige. Dette gjorde seg også gjeldende for Lille Tøyen. Derfor ble det mye innsats og kjemping.

Etter ca. 20 minutter tok Rommen ledelsen 2–1 etter en god oppskrift: Direkte og enkelt angrep. Rommen økte ledelsen ytterligere på samme måten. En enkel ball fra egen banehalvdel til en angriper som hadde plasserte seg med godt rom rundt seg. Fra litt skrått hold satte han inn 3–1.

Det hadde opplagt løsnet litt for Rommen. Lille Tøyen greide ikke å få ut nok energi til en sluttspurt. Mulig at det høye tempoet hadde tatt litt for mange krefter. Rommen kunne derfor ta med seg sin første seier og 3 poeng. 


Det var høyt tempo og mye riv og slit i kampen


Lille Tøyen kliner til fra særdeles langt hold


Rommen forsvarte ledelsen med mange mann og stor innsats . . .


. . . og kunne følgelig takke for kampen, fornøyde med seier og 3 poeng


Den neste oppgaven for gutta er torsdag 11. april, kl. 18:45 mot Sagene på Bjølsen kunstgress.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline