G12 vant nabooppgjøret

Postet av Frank Eilert Fossum den 25. Apr 2019

Rommens G12 har helt siden oppstarten for 6 år siden hatt Samson Belay Menegesha som trener. Han er svært kompetent, og har gjennom sine kunnskaper fått fram ferdigheter i gutta som vi normalt må opp en årsklasse for å se. Det gjelder både forståelse for spillet og god teknikk. Noe som gir godt pasningsspill i flere trekk.

Men i lokaloppgjøret mot Vestlis 12-åringer, var det de som øyeblikkelig tok tak i kampen. Gikk hissig i angrep på vår høyre side, og satte inn 0–1 fra skrått hold. Rommen ble overrumplet, men ikke verre enn at de gikk direkte i angrep og utlignet til 1–1.


Vestli tok avsparket . . .


. . . gikk direkte i angrep, og Deniz måtte ta ballen ut av nettet sitt


Rommen svarte øyeblikkelig med utligning til 1–1


Etter 7 minutter gikk Rommen opp til 2–1. Vestli kjørte på med et par angrep som førte til resultatløse cornere. Nå kom en periode på ca. 7 minutter som nok var avgjørende for sluttresultatet. Rommen presset på og lagde to mål i løpet av det første minuttet. Fulgt opp av en resultatløs corner, for så å avslutte perioden med å sette inn 5–1.


Rommen setter inn 2–1


Vestli kommer igjen og presser på


Vestli har gode spillere men de greier ikke å å den samme flyten i spillet som Rommen. Men de kjemper, og får lønn for strevet når de kommer alene med Deniz og setter inn 5–2. Rommen lar seg ikke affisere. Vi får se godt samspill som resulterer i både 6–2 og 7–2.


Det ble mange dueller både i lufta . . .


. . . og på bakken


Gutta begynner å få tak på teknikken


Vestli kommer tilbake. Rommen er heldig som har ikke mindre enn to redninger av forsvarsspillere på strek! Allikevel er det Rommen som er mest effektive. Noe av det aller siste som skjer i første omgang er at Rommen setter inn 8–2 direkte fra corner.

Annen omgang fortsetter i samme leia. Rommen lager flere mål. Vestli er ikke ufarlige, men avstanden er blitt for stor selv om de lager ytterligere et par mål. Stemningen på banen er god. Flesteparten av disse gutta kjenner hverandre. Og da det var klart at Rommen ville seire, ble det litt ukonsentrert og mye latter. Jeg noterte meg at det ble 15–4, men er faktisk litt usikker på om jeg fikk med meg alle målene.

For å understreke den fine tonen naboene imellom ble kvelden avsluttet med en uhøytidelig straffekonkurranse.


Corner i tre bilder: Rommens keeper har kommet opp for å ta corner . . .


. . . ballen får to nikk . . .


. . . før den sitter i nota


For å drøye fotballkvelden litt ble det kjørt et par runder i en straffesparkkonkurranse


Omsider kunne alle gå hjem etter en lang kamp


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline