A-laget innfridde mot Kråkerøy

Postet av Frank Eilert Fossum den 28. Apr 2019


Kråkerøy var i utgangspunktet rangert noe høyere enn Rommen av ekspertene. Kråkerøy hadde en seier og et tap fra de to første rundene. Rommen hadde en uavgjort og et tap. Tapet var mot Eidsvoll Turn. Et tap for dem var ingen katastrofe. De er utpekt til avdelingens beste lag. Det ergerlige var at tapet var unødvendig stort.


Banens sjefer: Aleksander, Torje, Sebastian, Ane Victoria og Kasper


Her er de trofaste. Vi telte godt over 70 tilskuere. Det vil si at det var mange som gikk glipp av en godbit!


Vi regnet med at oppgjøret mot Kråkerøy ville bli jevnt, og antagelig med en liten fordel til Rommen. Det ble da også en veldig jevn åpning på kampen, med lovende spill fra begge lag. Etter ti minutter spilte Kråkerøy seg til en corner. Rommen fikk ikke ryddet unna, og ballen gikk inn til ledelse for Kråkerøy. Heldigvis ble en lignende situasjon på et frispark straks etter, ryddet opp i. Det var fortsatt godt trykk i kampen. Rommen presset og spilte seg til to resultatløse cornere.


Kråkerøy satte spillet igang


Jammen lagde de ikke det første målet også


Rommen slo tilbake og spilte seg blant annet til et par cornere


Men alt foregikk ikke foran målene, det var også noen harde tak på midtbanen


Da halvtimen var passert, jobbet Yazz og Bilal godt utenfor hjørnet av Kråkerøys sekstenmeter. Ballen kom til Bard som satte inn utligningsmålet. Etter det hadde Rommen godt tak om kampen, og hadde flere brukbare angrep. Det kunne faktisk se ut som om Kråkerøyspillerne var litt frustrerte. Spillet deres fløyt ikke, og de lagde flere frispark, hvorav noen ikke var uhell.


Bilal klinker til . . .


Ballen kommer til Bard, som kan sette inn utligningsmålet


Kråkerøyspillerne er svært pågående . . .


. . . slikt blir det gjerne frispark av. Heldig for dem hadde de en god keeper som hadde flere gode redninger


Etter pausen kom Remi inn. Han var involvert i de to kjappe målene Rommen lagde etter vel fem minutters spill. Først satte Yazz inn ledermålet til 2–1, før Bard satte inn sitt andre for dagen til 3–1. Forsvaret til Rommen virket tryggere enn før pausen. Likevel greide Kråkerøy å score en gang til på en corner. Men Rommenspillerne lot seg ikke affisere. Spilte seg tvertom til noen eventyrlige muligheter som de ikke fikk uttelling for. Den kom først etter 90 minutter da Vuc fastatte sluttresultatet til 4–2.


Kråkerøykeeperen må se ballen passere inn i mål til 2–1 . . .


. . . og 3–1


Det er høyt tempo og harde tak i 3. divisjon


Kråkerøy kjemper seg til scoring nummer to, og det blir litt mer spenning om sluttresultatet . . .


. . . men Vuc sikret seieren i kampens 90. minutt. Riktignok var det lagt til omtrent 5 minutter, men å ta igjen to mål ble i meste laget for Kråkerøy


Tempoet er høyere, faktisk adskillig høyere, i tredje divisjon enn i fjerde divisjon. Det er ikke så enkelt å få til det ballbesittende spillet, for motstanderne er over deg i det du får ballen. Derfor var det gledelig å se at Rommen taklet det på en god måte. Vi vet at gutta er godt trent og de holdt hele kampen ut.

Nå er det bare å glede seg til den neste utfordringen. Det er nok en godbit: Stabekk 2 på Nadderud kunstgress 2, søndag 5. mai, kl. 16.00.

For de kollektivt reisende går toget fra Haugenstua til Lysaker. Der er det bytte til buss 150. Stoppestedet heter Nadderud Stadion. Hele turen er gjort unna på en time.

Vi sees! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline