B-laget gleder seg til høstsesongen

Postet av Frank Eilert Fossum den 13. Aug 2019


Rommens B-lag har som vanlig de siste årene lagt seg i det øverste sjiktet på tabellen. Ved høststart ligger de på tredjeplass på grunn av litt dårligere målforskjell enn Ellingsrud. På toppen troner Kjelsås 3 alene – foreløpig. De har skaffet seg en ledelse på 6 poeng. Onsdag 14. august, kl. 20:15 kommer de til Rommensletta for å forsvare seg mot opponenten Rommen 2. Skulle de reise hjem til Kjelsås med ytterligere 3 poeng blir det vanskelig for Rommen å ta dem igjen på de 7 kampene som da står igjen.

Trener Glenn forteller at de har hatt noen fine treninger før starten. Laget har ingen skader. Flere av gutta har vært flinke med egentrening, men han har ikke full kontroll på alle. Noen kommer omtrent direkte fra ferie til kamp.

Alt i alt er han ikke spesielt nervøs før seriestart, og ser fram til å være med i kampen om opprykk. Noe som i tilfelle blir det tredje opprykket på 3 år!

Etter oppgjøret med Kjelsås 3 venter nok en tøff motstander. Da blir det en tur til Kalbakken kunstgress 1 onsdag 21. august, kl. 20:15 for å møte Dynamo Mjøsa. De ligger på plassen bak oss med 3 poeng mindre og litt dårligere målforskjell.

Det er bare å glede seg til en fin fotballhøst!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline