Fotball på høyt nivå

Postet av Frank Eilert Fossum den 15. Aug 2019


Toppoppgjøret i avd. 02 i 6. divisjon åpnet slik vi håper de beste lagene skal gjøre. Aggressivt og energisk. Det gledet oss å se at Rommen var sterke og uredde. De hadde tre gode angrep i løpet av de første minuttene. Men de var litt uheldige med avslutningene. Kjelsås kom seg fort. Slo tilbake og fikk en corner. Rommen fulgte opp med gode forsøk fra Kissma og Ali. Men . . . så var det dette med avslutningene.


Velkommen til toppoppgjør på Rommensletta


Kapteinene Ferhat og Anders ønsket hverandre «Lykke til» under oppsyn av dommer Nordgaard


Rommen og Ali åpnet friskt


Kjelsås ville ikke være dårligere


Kampen bølget fram og tilbake i et godt tempo, og lignet ikke sjettedivisjon i det hele tatt. Det beste med det hele var at Rommen overtok spillet. Etter hvert var det slik at Kjelsås gispet etter luft. Det var så godt som bare et fotballag på banen. Oluwashina fikk en drømmepasning som blottla fullstendig forsvaret til Kjelsås. Alene med keeper greide han ikke sette ballen i mål. Rett etter var Kissma frampå med et skudd rett på keeper. Men det var også lynraske Kissma som etter en halvtimes spill omsider fikk hull på byllen, og satte inn 1–0. På dette tidspunktet burde vi ledet minst 3–0.

Etter målet kjempet Kjelsås seg mer med igjen. De spilte mer innbitt. Men Rommen styrte kampen ut resten av omgangen.


Det ble kjempet høyt og lavt . . .


. . . og spesielt mye rundt sekstenmeteren til Kjelsås . . .


. . . og et uendelig antall skudd utenfor mål og på keeper


Kissma kom fossende ned fra backplass på vår venstreside og satte inn 1–0


Supporterne satte tydelig pris på prestasjonen


Kampen fortsatte intenst etter Rommens scoring . . .


. . . men Ferhat & co. hadde kontroll resten av første omgang


Kjelsås åpnet 2. omgang aggressivt. Gikk rett i angrep. Blåst av for offside. Rommen kopierte den bedriften. Det påfølgende frisparket sendte Kjelsås i et angrep som sluttet med skudd på mål. Rommen hadde flere angrep med forspilte muligheter. Og etter 20 minutter skjedde det som ofte skjer. Kjelsås kom gjennom Rommens forsvar, og satt inn utligningen. Rommen prøvde hardt og fikk et par cornere.

Vi så at banespillet var mye jevnere i annen omgang. Litt forskjellig spillestil kunne vi se. Kjelsås var tålmodige og fikk ballen til å gjøre mer av jobben. Rommen litt mer utålmodige og villige til å avansere ved å bruke sine gode tekniske ferdigheter.


Intens jobbing preget hele kampen. Likevel var den fair, og kun ett gult kort


5 minutter før full tid var det Kjelsås som greide å sette inn ledermålet til 1–2. Rommen presset iherdig mot slutten, men resultatløst. Dermed kunne Kjelsås reise hjem med 3 poeng og et behagelig forsprang til konkurrentene. De har 6 poeng ned til Ellingsrud og 9 poeng til Dynamo Mjøsa og Rommen.


Emil reddet Kjelsåsforsøket . . .


. . . men litt senere satte Kjelsås inn utligningsmålet. Og helt mot slutten av omgangen også seiersmålet


Kjelsås fikk belønningen for å ha kjempet til krampa tok dem. Rommen kan ergre seg over at selv om de var det beste laget, og kjempet like mye som Kjelsås, så tok de ikke vare på sjansene når de var der


Neste kamp for Rommen er borte mot Dynamo Mjøsa, som vant sin kamp mot Tveita med 7–0. De er nå à poeng med Rommen, og har bare ett mål mindre. De har også vunnet alle sine hjemmekamper. Det er ingen tvil om at Rommen i den kampen må ta vare på de sjansene de får. Kampen spilles på Kalbakken kunstgress, onsdag 21. august, kl. 20:15.

Forhåpentligvis stiller Rommens supportere sterkt, og gir den nødvendige støtten!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline