STØTT DET LOKALE NÆRINGSLIV!

Postet av Rommen Sportsklubb den 30. Okt 2019


Stovnerbrua Servicesenters initiativ til å støtte Rommen SK med en femtilapp for hvert oppdrag med EU-kontroll hos dem i november og desember er vi takknemlige for. Pengene kommer godt med. Det gjør også tilliten de viser for at vårt arbeide i nærmiljøet er viktig. De driver business og regner med at Rommen SKs navn kan bidra til velvilje fra beboerne, som er firmaets potensielle kunder.

Hvis Rommens medlemmer benytter seg av tilbud som dette, skal de vite at det også bidrar til at klubben får midler som gjør dens medlemstilbud bedre. Det gjør at kvaliteten på den sportslige aktiviteten kan heves og at kostnadene ved medlemskontingent og treningsavgift holdes på et rimelig nivå.


Stovnerbruas Servicesenter har en historie som støttespiller for klubben som går langt tilbake, helt til moder-klubben Stovnerkameratene Ballklubb. Det er hyggelig å ønske dem velkommen til barnet Rommen SK.


Det er mange andre lokale sponsorer og annonsører som har bidratt gjennom årene. Under her er det noen eksempler på det:

Den som har vært med lengst, og stadig er med oss er Østlie Møbelservice AS. Dette er et lokalt familiefirma, som ikke bare har levert økonomisk støtte, men også sportslig og administrativt aktive familiemedlemmer.


Knut og Ragnhild's Mathus A/S var svært aktive både som draktsponsorer og leverandører av fruktkurver og andre premier. Før Knut og Ragnhild het det Stovner Matsenter A/S og nå er det kjøpmenna i SPAR som holder til i lokalene.


Eksempler på typiske lokale støttespillere og annonsører er også Grønvold Maskinservice AS, Ing. Sverre Hollie AS og Roar Wilhelmsen A/S.


Anker Form var et firma med en allsidig produksjon. Det var svært viktig for økonomien til den sammenslåtte klubben Rommen SK. De bidro med å gi oss en mengde gode dugnader med blant annet istandgjøring og pakking av displayutstyr til forretninger.


Når det gjelder dugnader kommer vi ikke unna REMA Stormarked på Haugenstua. Det var både vareopptellinger, varemottak og rydding. I tillegg var det gode avtaler på innkjøp av varer til kaféen på klubbhuset.


Budpartner er et budfirma med utspring i moderklubben Smedstua IL. De gikk tungt inn for at vi skulle kunne arrangere Rommenturneringen. Den ble arrangert flere ganger på begynnelsen av 2000-tallet, beregnet for aldersklassene 10–12 år.


Bankenes Betalingssentral var en arbeidskrevende bedrift, som var avhengig av lokal arbeidskraft. De hadde en policy som gikk på å støtte lokalsamfunnet. Vi nøt godt av det i form av annonser og sponsing av de populære luene.


Selv om OBOS er blitt landsomfattende og så smått internasjonalt, må det sies å være et lokalt firma. De er rundt oss på alle kanter. Også de har tatt ansvar for ikke bare å bygge boliger, men også for at bomiljøene skal bli gode. Til Rommen har de gitt økonomisk bidrag, blant annet for at vi skal kunne gi jentene et fotballtilbud.


Det er mange flere, både firmaer og enkeltpersoner, som har bidratt til klubbens eksistens i de femti årene som har gått siden klubbens offisielle fødselsdato, 20. august 1970. Det er datoen da Smedstua IL ble stiftet. Men grunnen ble lagt allerede 9. september 1952, da Stovnerkameratene IL ble stiftet. De hadde ikke fotball på programmet, så vi må også ta med Tokerud IL. Den klubben ble stiftet 18. november 1963, og hadde fotball. De tok med seg fotballen og ble slått sammen med Stovnerkameratene IL ti år senere.


Den viktigste bidragsyteren, sammen med våre frivillige, glemmer vi ikke:


Om ikke lenge går vi inn i jubileumsåret, og da får vi forhåpentligvis høre mer om disse og flere støttespillere. Både bedrifter, organisasjoner, offentlige myndigheter og enkeltpersoner, 
og hvordan de har påvirket Rommen SKs framgang.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline