Vellykket avslutning på sommeraktivitetene

Postet av Frank Eilert Fossum den 7. Aug 2020

Det var en svært glad gjeng som deltok på den aller siste dagen i sommerens store mønstring på Rommensletta. Det har vært mye svette og fliring siden oppstarten tirsdag 30. juni. Kort sagt: Det har vært et vellykket arrangement. Takket være Bydel Stovner og Oslo Idrettskrets har det latt seg gjennomføre. Bjerke VGS og Rommen har stilt med flinke instruktører både på Fotballskolen og de lekpregede aktivitetene på gresset på matchbanen. Egne instruktører har gitt en fin effekt med hensyn til klubbygging og samhørighet. De yngste i Rommen og de eldste har hatt noen fine dager sammen, blitt bedre kjent.

De siste tre dagene fikk Rommens instruktører en annen oppgave også. Rommen skole hadde et arrangement på Rommensletta fra kl. 10–12. Og de ville gjerne at klubben hjalp til. Tilbakemeldingene har vært svært gode.

Den aller siste dagen foregikk i strålende vær. Nedenfor er noen bilder fra dagen.

Det var et yrende liv på Rommensletta i det fine været


Lett for å bli litt klyngespill på små flater


Trenere og pappaer benyttet anledningen til å få leke med fotballen


Det nærmer seg drikkepause i varmen. Angripere og forsvarere så litt slappe ut. Men, jeg kan forsikre at de ikke var det!


Jentene var i farta


Keeperen ble elegant finta ut


Akers Avis Groruddalen sin utskremte, og svært hyggelige reporter, dukket opp. Han hadde ingen vanskeligheter med å få både unger og voksne til å prate og stille opp på bildene 


Jentene fra 2005-laget vårt, er blitt svært vant til å være i rampelyset, enten det gjelder fotballkamper eller å være med på andre arrangementer som gode representanter for klubben


Men, alt har en ende. Det siste slaget er slått i årets utgave av Sommeraktiviteter . . .


. . . og de STORE gutta har ankommet banen for å trene til en uviss serieoppstart
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline