Greis jenter ble for sterke

Postet av Frank Eilert Fossum den 11. Apr 2016

Greis jenter ønskes velkommen til Rommensletta – endelig er vi igang!


De to kapteinene – begge svært gode keepere – hilste blidt på hverandre under oppsikt av den alltid hyggelige, men bestemte dommer Mehmet.


Seriekampen mot Grei var en etterlengtet test for å se om Rommens jenter har gjort noen framskritt fra vårt første med dem dem i mai ifjor. Da fikk vi en lekse: 13–2.

Helt til å begynne med var det Grei som hadde ballen mest. Etter 4 minutter hadde våre jenter et godt skudd. Grei svarte umiddelbart, og satte ballen i nota til 0-1. Kampen bølget litt fram og tilbake. Da 14 minutter var godt fikk Rommen corner. Det ble en del klabb og babb i feltet, og plutselig gikk ballen i mål til utligning 1–1!

Etter det hadde Rommen et lite overtak i spillet. Men det var Grei som scoret. De kunne gå til pause med komfortable 1–3-ledelse.


Ressursbenken og tilskuerne var ivrige på «benken» . . .


. . . og her lurer de, sammen med spillerne, på om det er snø på ballen når den omsider kommer ned igjen.


Nattemørket senker seg over Rommensletta. Men, selv om flomlyset er litt ustabilt for tiden, så greide vi å følge med i kampen . . .


. . . og fikk se Rommens jenter lage sitt første mål i årets serie.


Undertegnede fikk ikke se annen omgang, men vår hjemmelskvinne sier annen omgang lignet mye på første. Grei var effektive og scoret 5 ganger, mens vi greide kun 1. Sluttresultatet ble 2–8 til Grei, og var altså marginalt mindre enn fjorårets kamp. Men, det interessante var at Rommens jenter synes å ha utviklet forståelsen for lagspillet, og bedret de personlige ferdighetene. Utfra denne kampen er det ikke mulig å si noe sikkert om utviklingen. Men jentene skal i ilden igjen allerede onsdag 13. april mot Huk på Bygdøyhus kl. 19.30. Vi får se om vi da kan se om det er tydelige endringer.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline