Kampen mot Oppsals rekrutter ble et spennende oppgjør

Postet av Frank Eilert Fossum den 27. Apr 2016

Oppsals fremtidshåp blir ønsket velkommen til Rommensletta


Kveldens kamp ble et spennende oppgjør. I starten så det riktignok ikke slik ut. Oppsal hadde initiativet og alt spillet var på Rommens halvdel. Kjøret førte til at Rommens nye keeper, Vitusan Selvanesan i tett kamp felte en Oppsalspiller. Det ble gult kort, straffespark og 0–1 til Oppsal. Heldigvis slår Rommen raskt tilbake og Borim utligner til 1–1 bare 3 minutter senere. 2 minutter etter scorer Oppsal, men det avblåses for offside.


Vitu rekker hendene unnskyldende i været etter å ha felt Oppsalspilleren . . .


. . . og det påfølgende straffesparket sitter sikkert i mål

De neste 20 minuttene er det et noe jevnere spill, men Oppsal har ballen mest. Da det har gått en drøy halvtime kommer et Rommenangrep ut av ingenting og det står 2–1. Rommen dominerer resten av omgangen.


Det var til tider folksomt rundt Rommens femmeter . . .


. . . men det var Rommen som scoret sitt andre målSupersupporterne følger nøye med for å lære trinnene i årets hotteste dans

Oppsal begynte annen omgang som første, med et skikkelig kjør. Men de fikk ikke mål. Det gjorde derimot Rommen. Etter drøye 10 minutter står det 3–1. Etter hvert som tida går utover i kampen øyner vi håp om 3 poeng. Vi vet fra tidligere at Rommen er flinke til å stå kampene helt ut, og ha krefter til en sluttspurt. Men denne gangen glapp det. Med vel 10 minutter igjen å spille scoret Oppsal. Og i kampens siste minutt utlignet de til 3–3.


Øzgur fyrer løs . . .. . . og setter ny pers i kombinasjonsøvelsen lengde/høyde


Rommen presset heftig de aller siste minuttene, men Oppsal holdt unna, og scoret utligningsmålet helt til slutt i kampen.


Sjekk Rommen SK fan-page for referat.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline