Rommens J12 debuterte mot Bøler 2

Postet av Frank Eilert Fossum den 6. Mai 2016

Jacob og Hai er trivelige trenere for en flott jentegjeng! Dette bildet er tatt rett før starten på jentenes første seriekamp mot Bøler 2


Jenter 12 år (2004) ble etablert i vinter og har trent inne i Haugenstuahallen en gang i uka. Nå trener de ute på Rommensletta.

Jentene gledet seg veldig til sin aller første ordentlige fotballkamp, seriekampen mot Bøler 2 på Rommensletta 3. mai. Trenerne Hai og Jacob var også spente på om jentene hadde lært noe og utviklet seg i løpet av månedene med trening. Hai fortalte etterpå at de var fornøyd med det jentene gjorde i kampen. Og det viktigste var at jentene hadde hatt det moro og var motiverte for fortsettelsen. Det siste kan jeg skrive under på. Dagen etter traff jeg på noen av jentene, og de var sprudlende og gledet seg til neste kamp som er borte mot HSIL på Høybråtenbanen. «Dem skal vi iallfall slå!» sa de. De møtes mandag 9. mai kl. 19.00 – så da får vi se!


Bøler ønskes velkommen til kamp på Rommensletta kunstgress


Kapteinene hilser på dommer Mehmet og hverandre, og foretar banevalg


Og så tas de første sparkene på ballen


På grunn av styremøte på klubbhuset hadde jeg ikke tid til å se mer av kampen, men jeg gleder meg virkelig til å se disse jentene i aksjon. Mye sannsynlig blir det mandag 9. mai mot nabo HSIL.



0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline