Rommens J12 laget sitt aller første seriemål

Postet av Frank Eilert Fossum den 24. Mai 2016

Vått og grått på Oppsal da dommeren blåste igang kampen mellom Oppsal og Rommens jenter i klasse 12 år


Det var med litt bange anelser vi dro til Trasoppbanen for å se Rommens helt ferske J12 møte Oppsal. Oppsal er en stor klubb og er kjent for sitt gode arbeide blant barn og ungdom. Klubben har 2600 medlemmer, hvorav 1250 sysler med fotball!

Men da kampen startet ble vi overrasket over hvor jevnt det var. Oppsal spilte seg fram til mål noen ganger uten resultater, selv om de fikk et par cornere. Vi kom også framover, men fant ikke hverandre så godt i avslutningsfasen. Etter drøye 10 minutter hadde Rommen en virkelig god periode hvor de med litt mer nøyaktighet kunne ha scoret. Rommen foretok noen bytter, og da ble det et øyeblikk helt åpent i forsvaret vårt. Oppsal benyttet sjansen og satte inn 1–0. Da gjensto det 10 minutter av omgangen, og vi var litt forvirret, slik at Oppsal fikk plassert ytterligere 2 baller i nota.


Oppsal spilte seg til et par cornere, men de gikk utenfor


Rommen hadde en god periode og burde ha puttet et mål . . .


. . . men i stedet var det Oppsal som raskt oppfattet at vi var litt åpne i forsvaret og lagde dagens første mål


Annen omgang var bare 3 minutter da Oppsal satte inn 4–0. Men vi øynet et håp om bedre tider da Vivian satte inn Rommens første seriemål bare 4 minutter senere. Jentene viste sånn idrettsglede at til og med oppsalfansen klappet.

Nå var det kamp igjen i 11 minutter. Da viste Oppsal at de hadde rutine fra flere spilte kamper enn oss. Og kanskje vi begynte å bli slitne. I alle fall ble det mange scoringer til Oppsal. De satte punktum etter en corner i det 28. minutt: 10–1.


En kjempeglad Vivian har lurt av Oppsals forsvar og keeper, og kan sette inn Rommen J12 sitt aller første seriemål


Rommen har et godt keeperemne, og har her et sikkert grep på ballen . . .


. . . og her kontrollerer hun den over


Oppsals keeper passer på at Rommens siste skudd ikke går inn


Takk for en god kamp . . .


. . . og så starter rommenjentenes elleville feiring. Dere idrettsglede smitter over på tilskuere og motspillere . . . fotball på sitt beste. (Og for ordens skyld, det var Oppsal som vant!)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline