Rommen møtte KFUM 4: Tett kamp

Postet av Frank Eilert Fossum den 1. Jun 2016

Keeperne fikk vist seg fram i denne kampen. KFUMs keeper viste akrobatiske ferdigheter, men her måtte han gi tapt for Rommens gode skudd


Noe av det morsomste som finnes, synes undertegnede, er å se fotballkamper for de aller yngste. Men det er klart at det er idrettsgleden og ikke fotballferdighetene som er moroas sentrum. Heldigvis foregår det i disse årene en utvikling av fotballferdigheter og -forståelse, slik at når ungene kommer i 12-årsalderen kan vi også glede oss over å se gode ferdigheter, og de har begynt å skjønne hvordan lagspillet fungerer.

KFUM er kjent for sitt arbeide med unge spillere. De hadde med seg en god tropp til møtet med Rommens 2004-lag. Et lag som har noen av de viktigste kriteriene for å utvikle gode lag: Foreldre som stiller opp; spilt lenge sammen; treningsiver.

Det gikk bare to minutter før Rommen scoret. KFUM svarte med to gode angrep. Et som keeper tok, så en corner som det ikke ble noe av.

Rommen var frampå og scoret en gang til. Bare to minutter etter kranglet de inn 3–0! KFUM lot seg ikke knekke av resultatet, men arbeidet seg inn i kampen og overtok initiativet. Og 10 minutter etter Rommens siste scoring lagde de to kjappe mål. I tillegg hadde Rommens keeper en god beinparade og en redning. Så smalt det ytterligere et skudd, nå i stolpen. Det virket nesten som det bare var et lag på banen!

Heldigvis greide Rommen å slå tilbake fem minutter før omgangen var over, og scoret et mål. Pauseresultatet ble 4–2.

Annen omgang fortsatte i samme gode stil som første. Mange gode prestasjoner hos begge lag. Og keeperne fikk virkelig vist seg fram. Det var KFUM som var mest effektive. Etter 18 minutter overtok de ledelsen 5–4. Resten av omgangen ble det kjempe tett, og det var uvisst hvem som ville gå av med seieren. Men sluttresultatet ble rettferdige 7–7!


Gutta prøver å løse en gordisk knute. Det var dommeren som skar gjennom knuten ved å erklære at ballen hadde vært inne, og at det var mål for Rommen


KFUM prøver seg . . .


. . . og de scorer i det neste angrepet


Gutta holdt skikkelig fart . . .


. . . og det var viktig å holde tunga rett i munn


KFUM presset . . .


. . . og Rommen presset tilbake. Så jevnt var det at sluttresultatet ble uavgjort


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline