J16-2 tok sitt første seriepoeng

Postet av Frank Eilert Fossum den 26. Jun 2016

Nok en gang kunne J16 ønske Dikemark velkommen til kamp på Rommensletta


Rommens J16-2 tok imot Dikemark med visshet om at Dikemark hadde vært på Rommensletta 3. juni, og slått Rommen J16-1 med 3–1! I tillegg var Rommens J16-2 sin aller første seriekamp borte mot Dikemark 15. april. Det ble tap 12–2. Nå var det gått drøye 2 måneder, og jentene våre har opparbeidet seg en del erfaring. Før kampen lå Dikemark på 3. plass på tabellen, mens Rommen 2 lå aller sist etter at Bjørndal har trukket laget.


Krone eller mynt


Dikemark var raske med å sette Rommens forsvar på prøve


Rommen kjemper til seg ballen . . .


. . . og går rett i angrep


Dikemark svarer med et nytt angrep, men Imaan har kontrollen


Kampen åpnet med at Dikemark gikk aggressivt til angrep og hadde en rekke skudd mot mål, blant annet i tverrliggeren. Men et hardtkjempende Rommenforsvar holdt målet rent. Etter åpningsrushet kom Rommen bedre inn i kampen og fikk bygd flere angrep. Halvveis i omgangen hadde de et godt skudd, og bare et par minutter senere hadde de et flott angrep med noen gode trekk i sluttfasen som førte til en corner – dessverre resultatløs.Rommen slår en corner som Dikemark plukker greit oppDikemark dundrer til og skaper frykt hos motspillerne!


Resten av første omgang består av noen tette fighter og det bølget litt fram og tilbake uten noe resultat. Vi så oss veldig godt fornøyde med å ha holdt målet rent i første omgang


Dikemark startet offensivt også i annen omgang. De får noen muligheter i løpet av de første fem minuttene, også en corner. Det jevnet seg mer ut, med muligheter begge veier. Etter 10 minutter kom Dikemark til et skudd som gikk over Imaan og inn i mål. Rommen svarte omgående og det gikk bare to minutter før de sender et skudd over. Minuttet etter spiller Rommen seg fint gjennom og utligner til 1–1. Resten av omgangen var jevn, med flere sjanser til begge lag.

Det var gledelig å se at Rommenjentene stadig gjør framskritt. Dette var den siste kampen før ferien. Nå kan de slappe av litt før de begynner oppladingen til Norway Cup.


I annen omgangs tiende minutt sender Dikemark i vei et skudd som sniker seg over Imaan og inn i mål


Rommen vil ikke være dårligere, og bare 3–4 minutter senere utligner de . . .


. . . til stor jubel fra sidelinja


Det blir sterk innsats fra begge parter, selv om kanskje beina ble litt slitne . . .


. . . noe som muligens var grunnen til at Dikemarks aller største sjanse utenom målet, denne muligheten for blankt mål, endte med et kjempehøl i lufta – et skikkelig bomspark


Rommen fikk også en fin sjanse helt mot slutten. Men det endte uavgjort 1–1. Et greit resultat


Så kunne jentene takke for kampen, og ønske hverandre god sommer0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline