Jentene med pangstart i Norway Cup

Postet av Frank Eilert Fossum den 31. Jul 2016

Rommenjentene jubler etter seier i sin aller første kamp i Norway Cup


Oslo viste seg fra sin aller beste side da fotballkampene startet søndag morgen. Det gjorde også Rommens jenter i kampen mot jentene fra Haddal


Vi var spente på hvordan jenten hadde taklet sommerferien. Var det bare blitt brus, burgere, flørting og late dager?


Velkommen til kamp!


Endelig er moroa i gang, og Norway Cup kan begynne


Kampen begynte litt prøvende fra begge lag. Haddal var hardt arbeidende, og det vippet litt. Men etter hvert ble Rommens jenter varme i trøya og spillet fløt bedre. De var tydelig teknisk bedre enn Haddal med fine finter og så åpninger hvor de plasserte fine stikkere. De spilte seg til mange gode sjanser, men avslutningene var ikke nøyaktige nok. Haddal jobbet disiplinert og hardt, og fikk følgelig sine sjanser. Heldigvis trenger også de mer trening på avslutninger. I tillegg har Rommen noen riktig gode spillere i forsvar. Det sto 0–0 ved pause.


Begge lag viste tæl og god arbeidsinnsats


Det var stort engasjement på sidelinja


Jentene har etter hvert opparbeidet seg en god teknikk og et godt forhold til ballen


Det ble en god pauseprat som førte til tellende resultater


Jentene fikk mye ros for spillet i første omgang. Og det var en munter gjeng med selvtillit som kom på banen til annen omgang. De var ikke noe mindre hardtarbeidende enn motstanderen, og de var innsatsfylte og ville vinne kampen. Etter ca. 10 minutter fikk de lønn. Tona fikk en god ball og satte den inn til 1–0. Nervene på sidelinja ble litt frynsete da Haddal var nære på utligning et par ganger. Men det var Amina som etter 20 minutter satte inn 2–0 til Rommen. Etter det spilte jentene våre klokt og stresset ikke. Seieren var meget fortjent, og kunne vært betydelig større hvis vi hadde satt flere av alle sjansene.

Jentene spilte gledelig god fotball med fighting spirit. Hvor gode de er får vi se mandag morgen kl. 10.00. Da møter de Saltdalkameratene på Valle Hovin 04 VA7. De slo Sylling 14–0!


Tona setter inn 1–0 . . .


. . . til stor jubel fra sidelinja


Det var flott å se innsatsen fra begge lag. Og vi gledet oss veldig over Rommens forsvar


Amina fastsetter sluttresultatet til 2–0 . . .


. . . da tar det helt av på sidelinja . . .


. . . og jentene kan juble for seier


Har du fortsatt ferie, eller får anledning til å stikke fra jobben en liten stund mandag morgen, bør du absolutt ta en tur på Valle Hovin og se jentene spille mot Saltdalskameratene. Det er en mulighet tirsdag morgen også. Da spiller de siste kamp i grunnspillet mot Sylling kl. 11.00 på Ekeberg bane 20 EK7. Det kan være den avgjørende kampen for om jentene går til A-sluttspillet.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline