Rommen krasjlandet etter søndagens tur i skyene

Postet av Frank Eilert Fossum den 1. Aug 2016

Saltdalkameratene ønskes velkommen til kamp


Rommen vant kampen om valg av banehalvdel


Etter seier og god innsats i søndagens kamp mot Haddal hadde nok ikke jentene tenkt så mye på kampen mot Saltdalkameratene. De hadde nok sett at Saltdalkameratene slo Sylling 14–0, men kanskje ikke lagt seg det på minnet og tatt forholdsregler i forhold til et antatt bedre lag enn vårt. Det burde vært tatt grep for å fått et sterkere forsvar, slik at nederlaget ble begrenset. For øvrig må det sies at det var ingen av oss som før kampen visste at Saltdalkameratene har en landslagsspiller og flere spillere på kretslaget.

Vi visste ikke hva vi møtte, og greide ikke å forsvare oss de første minuttene, slik at det sto 0–3 etter fem minutter.


Rommen prøvde å demme opp for Saltdalkameratenes angrep . . .


. . . men de lyktes ikke


På tross av den vanskelige motstanderen kom Rommenjentene seg oppover på banen av og til . . .


. . . men det ble mest jobbing i forsvar


Det var godt å få et avbrekk i pausen


Vi skal ikke dvele ved detaljene i kampen, 0–20 sier som det er: Klasseforskjell. Men, som vanlig skal jentene våre ha ros for god oppførsel og godt humør – og ikke minst for full innsats i hele kampen uansett hvor tung den var.

Saltdalkameratene er antagelig det beste laget jentene noensinne har møtt. Men så har også de fleste jentene spilt sammen i ca. 10 år. Tydeligvis under dyktig sportslig ledelse. De holdt plassene sine under hele kampen og var veldig trygge på medspillernes ferdigheter – og sine egne. De visste hvor lagkameratene var og at de tok vare på pasningene de fikk. Spissene var flinke til å skape og oppsøke ledig rom. Her var det mye å lære.


Annen omgang fortsatte i samme duren: Kamp i Rommens forsvar


Men vi var bedre med utover i kampen, og fikk til noen angrep . . .


. . .


. . .


. . . men omsider tok det slutt, og de to kapteinene kunne takke hverandre for kampen


Det var ikke samme jublende scener etter denne kampen som den forrige, men smilet var ikke langt unna. Jentene samlet seg ved banen der kampen mellom Sylling og Haddal gikk. Den endte med seier 6–0 til Sylling


Vel, etter resultatet i oppgjøret Sylling–Haddal er det bare for jentene våre og nullstille seg før den avgjørende kampen mot Sylling på tirsdag. Oppgaven er helt klar: Rommen må vinne den kampen for å gå til A-sluttspillet. Etter det jeg kunne se av kampen Sylling–Haddal er ikke det noen umulighet hvis jentene henter fram det de viste mot Haddal. Kampen spilles på Ekeberg 20 EK7, kl. 11.00. Tap gir B-sluttspill. Det betyr at jentene får minst en kamp også på onsdag uansett utfallet av tirsdagskampen.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline