Rommens B-lag i klar framgang

Postet av Frank Eilert Fossum den 8. Sep 2016

Lykke til!


Etter en dårlig vårsesong, og en kjempesmell mot Ellingsrud etter ferien, har B-laget gjennomgått en forandring, og virkelig tatt tak og reist seg. Det begynte med uavgjort mot ordinære Rufus, og så uavgjort borte mot OSI 3, som kjemper i toppen. Og mandag slo Rommen til med en knusende seier over Nesodden 3 med 11–0. Rommen har dermed klatret opp fra sisteplass, og lagt to lag bak seg, og det er bare 3 poeng opp til Haugerud. Neste runde blir tøff både for Haugerud og oss. Haugerud møter avdelingsleder Ellingsrud hjemme, mens Rommen møter avdelingsleder Ski 2 på bortebane. Haugerud og Rommen møtes i den siste runden.


Etter seks minutter måtte Nesoddens keeper gå den tunge veien og hente den første ballen ut av nettet


Litt senere knallet en suser i tverrliggeren


Rommen fortsatte det drivende presset mot Nesoddens mål


Nesoddens forsvarere måtte virkelig strekke seg for å holde Rommen unna. Sluttresultatet tilsier at det ble mye spill foran Nesoddens keeper . . .


. . . men Michael ble ikke helt arbeidsledig, og måtte også strekke seg, blant annet på dette hjørnesparket


Rommens supportere var selvfølgelig begeistret for Rommens forvandling, og håper at innstillingen og innsatsen holder seg resten av sesongen. Supporterne berømmet forøvrig Nesodden for innsatsen. Spillerne ga aldri opp, og de falt ikke i fella om å skylde på hverandre, men holdt en god tone hele veien. I det hele tatt et hyggelig bekjentskap


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline