Viktige oppgjør for Rommens A- og B-lag

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Sep 2016


Rommens seniorlag er inne i en spennende sluttspurt i årets serie. Begge har igjen to kamper – og har avansemuligheter på tabellen.

B-laget møter Ørn Kristiania på Rommensletta i kveld (mandag), kl. 20.15. Dette blir en tøff match for oss, hvis vi ser på tabellplasseringen – og ikke minst det forrige møtet mellom lagene. Da vant Ørn Kristiania 7–0. Men Rommen har hevet seg i det siste. Og en seier vil kunne gi klatring på tabellen. En fordel er det også at vi har en betydelig bedre målforskjell enn Rufus og Haugerud som ligger foran oss. Haugerud møter vi i siste runde. Det skjer på Haugerud kunstgress mandag 26. september kl. 20.15.

A-laget reiser i morgen (tirsdag) i vesterled for å møte Fagerborg. Kampen spilles på Marienlyst kunstgress kl. 18.30. Fagerborg ligger på 2. plass, akkurat utenfor vår rekkevidde. Men vi har reelle muligheter til å bli nummer tre. Foran oss ligger Vollen og Majorstuen, begge med 37 poeng. Vi har 36. Vollen har 28 plussmål, Majorstuen 14, Rommen 16. Det er med andre ord svært tett og svært spennende, og spisser seg fram mot siste runde hvor Rommen møter Vollen. Det er på Rommensletta tirsdag 27. september, kl. 20.15. I den første kampen mellom lagene i vår slo Rommen Vollen med 3–1.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline