Rommen møtte Haslum

Postet av Frank Eilert Fossum den 3. Okt 2016

Haslum ble ønsket velkommen til Rommensletta av våre jenter og dommer Mehmet


Haslum og Rommen er to jevnbyrdige lag. Da de møttes på Haslum i juni ble det 2–2. Og vi regnet med at årets siste seriekamp kunne bli et jevnt og spennende oppgjør. Det ble det. Allerede etter 2 minutter skjøt Rommen i stolpen. Haslum var heldigere med uttellingen og scoret etter 4 minutter.

Det var godt tempo i kampen, og spillet bølget fram og tilbake. Selv om det ble en del skudd mot mål av begge lag uteble scoringene. Jentene ble kanskje lurt litt av vinden, for det ble en del altfor harde pasninger. Og de kom ofte ut av kurs. Men helt på tampen av kampen greide Haslum å sette inn nok et mål. De kunne ta med seg en 2–0-seier og 3 poeng.


Bare 2 minutter etter kampstart skyter Rommen i stolpen. Ballen spretter ut bak Haslums keeper


Haslum bruker bare 2 minutter til før de kan juble etter å ha satt ballen i Rommens mål


Haslum kommer på nok et besøk, men denne gang går ballen bak mål


Det lyser djevelsk besluttsomhet av Rebekkas øyne


Heller ikke denne gangen får Rommen ballen i mål


Rommen er nære på igjen, men ballen fyker forbi ørene til Haslums spiller nummer 2 og på utsida av stolpen


Haslum sender i vei et prosjektil, som går over en fullt utstrekt Jenny. Heldigvis for oss treffer den tverrliggeren . . .


. . . men her går ballen forbi Jenny, og Haslum fastsetter sluttresultatet til 0–2


Takk for kampen og årets sesong


Rommenjentene markerte sesongslutt med en kakefest, og inviterte selvsagt Haslum til å være med


Det ble en hyggelig avslutning på årets serie


Mehmet er ikke bare dommer når jentene spiller, han er også opptatt av deres utvikling som fotballspillere. Han og jentene er trivelige og gode representanter for Rommen SK og Bydel Stovner


Vi innrømmer at vi skryter fælt av dette jentelaget, men de har virkelig imponert oss i løpet av den korte tiden de har trent og spilt sammen. Det begynte i september i 2014 i forbindelse med den ordinære vervekampanjen. Noen av jentene hadde snakket sammen og syntes det hadde vært moro å starte et fotballag. De trente sammen vinteren 2014/2015, og heiv seg ut i seriespill våren 2015 i 7-er. Resultatmessig gikk det selvfølgelig svakt. De møtte lag med spillere som hadde trent og spilt sammen siden de var 6–7 år. Våre jenter begynte når de var 13–14 år. Jentene så ikke på resultatene, men hadde det gøy. For oss som fulgte dem ganske tett, var det lett å se utviklingen – nærmest fra kamp til kamp . . . ja, iallfall fra begynnelsen av sesongen til slutten.

Jentene foretok en endring i strukturen fra 2015 til 2016. De er mange nok til å spille 11-er, men valgte å stille med to 7-erlag i 2016. J16-1 er litt spisset, mens J16-2 er for de jentene som selv ønsker å ta det litt roligere. Men de er ett team.


Takk, jenter, for mye spenning og moro i sesongen som har gått.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline