J16 feiret sesongslutt

Postet av Frank Eilert Fossum den 15. Okt 2016

Jentene og trenerne på J16 hadde bestemt at de ville ha en fest for å markere at sesongen 2016 er slutt. I og med klubbhuset var okkupert denne fredagskvelden, var det helt naturlig å feire i «Smia» som blant annet er moderklubben Smedstua IL sitt tidligere klubblokale.

Det var en feststemt jentegjeng som møtte opp for å feire med brus, pizza, film . . . og det kunne virke som skravling var en vesentlig del av moroa. Iallfall var det en kakofoni av glade stemmer.

Disse jentene har i samarbeid med trenerne Kofi og Nana vært pionerer i utviklingen av jentefotballen i Rommen. Fra de startet for to år siden har antall aktive jenter økt fra 0 til 40. Og nå øker det igjen, i og med et lag i J2005 er under oppbygging.

Jentegruppas stabilitet og framgang over tid har bidratt til at Rommen SK nå har inngått en avtale med Bydel Stovner om «Utvikling av fotballtilbud for jenter i Rommen SK».

Espen og Frank var tilstede fra klubbens styre. Jentene ble omtalt som gode forbilder, og ikke minst gode ambassadører for Rommen SK.Klubbleder Espen hilste jentene og trenerne fra klubbens styre


Pizza og brus er ankommet, og det ble trengsel rundt bordene . . .


. . .


. . .


Det ble tid til en prat . . .


. . . før man var klar til å snurre film

Og på dette tidspunktet var det tid for Espen og Frank til å la jentene feste i fred.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline