Høyt tempo på A-lagets trening

Postet av Frank Eilert Fossum den 19. Des 2016

Kjell Sverre Hansen Wold hadde sin andre trening med A-laget søndag 18. desember i Haugenstuahallen. Det var 18 stykker på trening, hvorav flere Rommengutter som har trådt sine barnefotballsko her. Gledelig å se er det at mange av dem som har kommet til de senere årene og gitt positive bidrag og markert seg på banen også kommer på trening. I tillegg var det noen helt nye som vil teste treningsopplegget og stemningen i klubben.

Treningen ledet Kjell Sverre med rutinert hånd. Det er posisjonering og pasninger i høy hastighet. I dette tempo skal hodet også henge med i fotballsmarthet. Spillet stoppes, og innholdet i den stoppede posisjonen analyseres og forklares på en måte som er fattbar. Det er faktisk moro å stå å se på en gjeng som trener – og antageligvis mange ganger så moro å være spiller!


På de to bildene over er det en typisk situasjon hvor Kjell Sverre stopper spillet og forklarer hvordan Thomas skulle spille til medspiller, få ballen tilbake, og «enkelt» lage mål


Her instrueres Osama


Spillet fortsetter . . .


. . . og det lages mål


Treninga er intens, og som vanlig ofrer Øzgur alt, denne gang tær og armer


Etter nok ei skikkelig svett trening brukes de aller siste krefter på å strekke ut


Nå blir det en pause til over jul, for så å gyve løs på den regelmessige treninga fram mot seriestart 1. april mot Oldenborg på Marienlyst.

Vi skal holde dere oppdatert.

Fredag 23. desember kommer en artikkel i lokalavisa «Akers Avis Groruddalen» om Rommen SKs sportslige satsing. Avisa får du kjøpt i papirutgave og på nett.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline