Vervekampanjen 2017 – Dag 1: Stor iver

Postet av Frank Eilert Fossum den 4. Sep 2017

I flere år har Rommen arrangert kampanjer ved skolestart med tilbud til ungene om å lære å spille fotball. Det har vært et gratistilbud som har gått over 4 uker – som oftest har det blitt iallfall 6 uker. Kampanjene var opprinnelig rettet mot jenter og gutter i alderen 8–12 år, sånn løselig. Aldersspennet var litt stort, men bevisst for å sikre klubben lag i alle de yngste årsklasser. Målet har vi nådd.

I år har klubben besluttet at kampanjen skulle begrenses til 2011-årgangen, førsteklassingene. Det var derfor atskillig færre unger som dukket opp på den første treningsdagen onsdag 30. august. Trenerne Roy og Jacob, godt hjulpet av Svein, fikk dermed en mer håndterbar gjeng å hanskes med.

Ungene varmet opp og utførte øvelsene etter beste evne før de avsluttet treningen med å spille fotball med stor entusiasme.

Oppvarming med ball er smart. Da blir muskulaturen varm samtidig som de får ballfølelse

Skytetrening er gøy, og det er viktig . . .

. . .

En annen ting som er viktig, er å kunne forsvare seg. Men det er ikke så lurt at alle står i mål, spillerne må ut og angripe motstanderne . . .

. . . det rakk ikke forsvarerne her, og «Ronaldo» lagde mål

Det er mange ting man må kunne når man spiller fotball, blant annet å ta innkast

«Kom med ballen!»

Naturlig nok blir det en del hardt klyngespill på dette alderstrinnet . . .

. . . men det er overraskende å se hvor flinke de er. Det er nok mange som spiller mye fotball på løkka

Hvem er raskest til å få tak i ballen?

Det er mange ting å passe på når innkast tas: Begge beina på bakken, henda bak hodet, slippe ballen før den kommer foran hodet. Svein passer på at alt blir gjort riktig

Tid for oppsummering av økta – og gi beskjed om hva som skjer videre . . .

. . . så er det bare å komme seg hjem og vente utålmodig på neste økt . . .

. . . og den er allerede onsdag 7. september på Rommensletta kl. 17.30. Er det noen du kjenner som er født i 2011 inviter han eller henne til å være med og få et innblikk i hvor gøy fotball er. I tillegg til å trene får de den populære Rommen T-trøya og en stilig drikkeflaske med Rommenlogo.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline