Stabæk 2 ble slått i et thrilleroppgjør

Postet av Frank Eilert Fossum den 6. Mai 2019


Stilig innmarsj, om enn i litt utakt


Lykke til


Stabæk 2 åpnet kvasst på hjemmebanen Nadderud kunstgress mot Rommen. De hadde et par bra muligheter i løpet av de første 4 minuttene. Rommen fikk ikke orden på sakene. Virket litt tafatte. I hvert fall var de det etter 9 minutter da en ball på merkelig vis fikk gli inn til 1–0 for Stabæk.

Rommen var ikke helt uten muligheter. Et frispark etter en felling av Bilal førte til et skudd over. Ytterligere et par dødballsituasjoner ga muligheter. Etter 17 minutter hadde vi en corner som ble særdeles farlig, uten et tellende resultat. Så tok det bare 3 minutter før Stabæk fikk av dommeren et særdeles billig straffespark. Nana var på ballen, men den var for hard til å endre nok på retningen. 2–0 etter 20 minutter så ikke bra ut.


Kampen er i gang


Stabæk presser . . .


. . . og vi greidde ikke å holde den utenfor målet. 1–0


Stabæk åpnet kampen i høyt tempo. Etter hvert viste det seg at Rommen hadde ingen problemer med å følge opp


Dommeren har dømt straffe til Stabæk


2–0


Stabæk er i angrep. Rommen bryter. En flott ball sendes langt mot Yazz på løp. Han setter inn 2–1 etter 25 minutter. Så skjer det magiske. Nervene roer seg litt, og tafattheten blir helt borte. Rommen er med på notene. 32 minutter har gått da Rommen får et straffespark som Bard setter sikkert til utligning 2–2. Stabæk slår tilbake med blant annet et frispark fra omtrent 20 meter. Går over.


Yazz setter inn Rommens første mål


Bard holdes kjærlig


Bard har satt inn utligningen på straffespark


2–2 ved pause så lovende ut. Men annen omgang begynte katastrofalt. Under 1 minutt var gått da Stabæk satte inn 3–2. Men, nå fikk vi se Rommens styrke. De arbeidet ufortrødent videre. De spilte seg til en corner. Stabæk tok ballen og førte opp. Kasper brøyt og raidet oppover banen. Ble felt. Resultatløst frispark. Men resultatløst ble det ikke da Yazz fikk muligheten 4 minutter etter. Han utlignet til 3–3. Gutta var i farta. Så gikk det bare 3 minutter før Bard satte inn ledermålet til 3–4! Nå sto det igjen 35 minutter + tillegg av kampen. Nervøsiteten var flyttet ut til oss på sidelinja. Dette ville bli forferdelige 40 minutter. Heldigvis har Rommen mye god rutine på trenerbenken. Taktisk gode bytter ble gjort, og kommandoene fra sidelinja kom kjapt som fra et maskingevær.


Stabæk rydder unna


Rommen corner. Bard stormer inn fra høyre . . .


. . . og setter inn ledermålet


Stabækspillerne var ikke blitt dårligere. De spilte seg til flere muligheter uten resultater. Etter hvert bredte det seg litt frustrasjon i  hele laget, og toppet seg da trenerbenken fikk tilsnakk for dårlig oppførsel.

Rommen snudde en vanskelig kamp fra 2–0 til 3–4. Vi fikk nok en gang bevis for at vi har en godt trent og jevn spillerstall. Og at det er en trenerbenk som kan lede dem.

Vel blåst!


Rommen presser . . .


. . . og blir presset . . .


. . . men det var en løpevillig Yazz og hans medspillere som tok med seg alle poengene hjem til Stovner


Neste kamp er borte mot Herd fra Ålesund. Herd har hatt en litt tung åpning med 3 tap og 1 uavgjort. Dette blir en viktig kamp for Rommen. Med seier kan vi få et lite fotfeste blant de seks beste. Kampen spilles lørdag 11. mai, kl. 16:00 på AMFI Moa Stadion.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline