Nok et trivelig møte med Stovner frivilligsentral

Postet av Frank Eilert Fossum den 30. Sep 2020

I flere – mange år, har vår deltakelse i Stovner frivilligsentral sitt «Åpne hus», vært et trivelig og nyttig innslag i vårt virke. Her har klubben fått treffe folk som har vært nysgjerrige på hva vi kan tilby av sportslig aktivitet. 

På grunn av koronasituasjonen ble arrangementet annerledes i år. Frivilligsentralen har invitert forskjellige organisasjoner til å presentere seg for familiegrupper. Og det var gjort på en særdeles hyggelig måte. De inviterte familiene og organisasjonene på middag . . . god middag. Populært! Familiene satt ved hvert sitt bord, sammen med en av klubbens representanter. Etter hvert som maten gled ned, ble det god stemning og praten gikk lett.

Etter maten ble det kaffe og te med litt smågodt og frukt. Da fikk klubben anledning til å presentere seg for de voksne, med litt PowerPoint, det kommer vi ikke unna. De ungene som ikke hadde lyst til å høre på voksnes «kjedelige» preik, fikk anledning til spill og leker i tilstøtende rom. Den gode stemningen spisingen hadde skapt, gjorde at foreldrene villig stilte spørsmål. To av de unge frivillige stilte som tolker. Selv om de voksne snakket godt norsk, var det godt å ha noen til å tolke når det ble snakket i for eksempel sportstermer og detaljert om økonomi.

Morsomt for oss var det også å kunne fortelle at det var Rommen SK som var blitt invitert, men at vi dagen før var blitt til Stovner Sportsklubb, og at vi hadde flere aktiviteter å by på nå, ikke bare fotball! Da ble det forespørsler om dans og volleyball. Også sportsgrener som vi ikke tilbyr ennå. Slik som turn, fri-idrett, svømming og basketball.

Etter et par timer hadde forsamlingen fått stilt sine spørsmål, og den hyggelige kvelden ble avrundet. En hjertelig takk til Emilie og hennes medhjelpere for det fine tiltaket. Vi er så freidige at vi håper det kommer enda flere som er nysgjerrige på aktivitetene som tilbys på Stovner, slik at vi blir invitert også neste gang.

Takk!


Emilie og Espen hadde litt av hvert å prate om


Språket var ikke noe stort hinder, men det var kjekt å ha Sadia og Nioma til å hjelpe oss litt på urdu og somalisk


Merit, Espen, Hanifah og Kissma er gode representanter for Stovner Sportsklubb, og ikke minst for Stovner. De er gode forbilder for barn og unge, og deres framtreden gjør godt inntrykk på foreldrene


Ha det . . .0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline